Fenomen neobişnuit în Timişoara. Grindină în prag de iarnă VIDEO

Un fenomen neobişnuit pentru aceasă perioadă a avut loc marţi, în Timişoara. În unele zone ale oraşului a căzut grindină, fenomenul fiind asociat în general cu furtunile din sezonul cald.

RomaniaTV.net
29 nov. 2016, 10:19
Fenomen neobişnuit în Timişoara. Grindină în prag de iarnă VIDEO

Timişorenii au avut parte de o surpriză marţi dimineaţă. În locul fulgilor de zăpadă, aceştia s-au trezit cu grindină măruntă sau mazăriche. Temperaturile sunt, însă, încă prea ridicate, astfel că „grăunțele” de gheață s-au topti imediat.

Fenomenul este neobișnuit pentru această perioadă, grindina fiind asociată în general cu furtunile din sezonul cald. În schimb, în perioada următoare vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în aproape toate regiunile, iar precipitații însemnate cantitativ, sub formă de lapoviță și ninsoare, vor fi posibile cu probabilitate mai mare din 4 decembrie, relevă prognoza de specialitate valabilă pentru perioada 28 noiembrie – 11 decembrie, publicată astăzi de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citeşte şi NINSORILE ABUNDENTE şi FRIGUL au pus stăpânire pe mai multe zone din ţară. Traficul a fost dat peste cap VIDEO