Fenomen spectaculos pe cer: Luna va fi sângerie

Luna va fi sângerie în data de 15 aprilie din cauza rotaţiei şi a unei eclipse totale. Fenomenul a dat deja naşteri la teorii controversate care spun că semnul Lunii sângerii prevesteşte chiar apocalipsa, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
14 apr. 2014, 12:23
Fenomen spectaculos pe cer: Luna va fi sângerie

Eclipsa de Lună se va produce, în România, la ora 08.45, şi va fi vizibilă doar în America de Sud şi Oceania, potrivit experţilor NASA.

Luna va căpăta nuanţa de roşu din cauza apusurilor de soare din deşert.

LUNA SÂNGERIE. Ce este fenomenul asociat cu o „nouă apocalipsă”. Eclipsa totală de Lună în 15 aprilie

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat la România TV că acest fenomen îi va influenţa doar pe cei care locuiesc în zone unde eclipsa de Luna va fi vizibilă.

„Vestea bună este că nu este neapărat legată de România. Vestea mai puţin bună este că e o eclipsă de Lună te găseşte şi în gaura de şarpe oriunde te-ai ascunde. De la structura emoţională îşi pune amprenta asupra laturii feminine din noi şi pe 29 aprilie vom avea o eclipsă de Soare, ceea ce indică faptul că această eclipsă de Lună este un fel de antemergător la ce urmează în perioada următoare, din ce în ce mai agitată, mai agresivă”, a declarat astrologul Mariana Cojocaru la România TV.

Ultima eclipsă de Lună a fost vizibilă în România în data de 10 decembrie 2011, iar următoarea care va putea fi observată din ţara noastră se va produce 28 septembrie 2015.

LUNA SÂNGERIE, fenomen astronomic înainte de venirea lui Iisus Hristos