FENOMEN STRANIU: O femeie din Dolj vorbeşte cu MORŢII VIDEO

Florentina Morcov a căzut dintr-un prun. Nu se ştie de ce şi în ce fel această căzătură a determinat pronia cerească să o împovăreze pe ea, o fetiţă care avea pe atunci numai 12 ani, cu ducerea vorbei de la vii la morţi şi invers, informează România TV. Florentina din Cioroiaşi, judeţul Dolj, a devenit femeia care vorbeşte cu morţii. Minunea a venit şi cu o nenorocire la pachet: un defect de vorbire care o împiedică să spună foarte clar ce zic decedaţii. Interlocutorul mai mult ghiceşte ce vrea ea să spună.

23 mart. 2014, 17:20
FENOMEN STRANIU: O femeie din Dolj vorbeşte cu MORŢII VIDEO

Florentinei i s-a dus, acum mulţi ani, vestea şi amatorii de spiritism rural dau buzna peste ea să-i descoase pe morţi, de una, de alta, dar mai ales dacă nu cumva au ascuns nişte bani pe undeva.

Transa în care cade Florentina se desfăşoară într-o bucătărie normală, în plină zi. Niciun alt fel de manifestări nu însoţesc înfricoşătorul fenomen. Doamna Morcov, pur şi simplu se trânteşte în pat şi parcă moţăie, plutind între lumi, cu fesul pe ochi. Iar morţii sunt folosiţi pe post de detectivi. De la ei află oltenii cine şi ce a mai furat din sat.

Conexiunea cu lumea umbrelor se face, surprinzător, prin degetul mic al doamnei Morcov.

VEZI şi IMAGINI SPECTACULOASE. O minge de FOC a brăzdat cerul şi i-a băgat pe canadieni în sperieţi VIDEO

 

Înduplecată cu greu să accepte obiectivul camerei de luat vederi, Florentina începe să scaneze lumea morţilor în căutarea bunicului decedat al unui membru din echipa de filmare. Numai că rezultatul rămâne cumva nelămurit. Mortul este găsit, dar nu prea vrea să vorbească.

Deşi parcă n-ar vrea să dezvăluie nimic, mortul contactat face câteva dezvăluiri surprinzătoare şi chiar aflăm că dincolo mortul şi-a făcut mulţi prieteni.

Citeşte şi Fenomen inexplicabil: telefonul de la morţi care îngrozeşte lumea