Fenomenul Rareş Prisacariu l-a uimit pe Cătălin Măruţă. Ce s-a întâmplat, în direct, la emisiunea de la Pro TV

Rareș Prisacariu este omul momentului în România, deşi are doar şapte ani. Câştigătorul emisiunii-concurs "Românii au talent", sezonul 13, a reuşit să impresioneze încă o dată, de data aceasta la emisiunea lui Cătălin Măruţă.

16 mai 2023, 12:27
Fenomenul Rareş Prisacariu l-a uimit pe Cătălin Măruţă. Ce s-a întâmplat, în direct, la emisiunea de la Pro TV
Fenomenul Rareş Prisacariu l-a uimit pe Cătălin Măruţă. Ce s-a întâmplat, în direct, la emisiunea de la Pro TV

Fenomenul Rareş Prisacariu l-a uimit pe Cătălin Măruţă. Copilul-minune al României care a cucerit o țară întreagă cu recitarea diverselor opere literare a demonstrat încă o dată uriașa sa capacitate de memorare şi a pronunțat cu ușurință cel mai lung cuvânt din limba română, lucru pe care nici măcar gazda emisiunii nu l-a reușit.

Citeşte şi: Dana Budeanu șterge pe jos cu cei care l-au criticat pe Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent 2023: „Ești o minune de copil! Au sărit pe tine pentru că așa sar ei pe tot ce-i dumnezeiesc!”

Rareș Prisacariu a fost invitat la emisiunea „La Măruţă„, acolo unde a trecut un test foarte greu la care a fost suspus de prezentatorul TV.

Rareș Prisacariu: Acum aș vrea să trecem de la discuție cu întrebări la cuvinte.

Cătălin Măruță: Deci tu ți-ai propus ca să mă faci praf azi la emisiune!

Rareș Prisacariu: Eu știu și ce înseamnă cuvintele.

Cătălin Măruță: Deci, ăsta este cel mai lung cuvânt din limba română, are 44 de litere, păi, și ești pregătit? Tu știi să citești cuvântul ăsta?

Rareș Prisacariu: Eu știu să îl și pronunț. Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza! Este o boală de plămâni, care afectează în special minerii.

„Ai dreptate, dar vrei să îți spun ceva? Eu aș putea băga mâna în foc, aș face pariu acum că nici un doctor, în viața lui, deci dacă intră vreun doctor în România care a scris pe un diagnostic de, mai zi o dată de „pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioză”, deci, dacă este un doctor care a scris pe un diagnostic că suferiți de chestia asta, jur că vin mâine dezbrăcat la emisiune, doar în chiloți! Eu nu cred că există vreun doctor în România care a scris diagnosticul ăsta, păi doar să îl pronunț îmi ia juma de oră, dar să îl și scriu”, a spus Cătălin Măruță.

Citeşte şi: Cine sunt părinții lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul de la „Românii au talent”. „Nu a fost forțat să învețe ceva. Face totul din plăcere!”

Tot la emisiunea de la Pro TV, Rareş Prisacariu a dezvăluit că vrea să devină actor când o să fie mare, iar printre artiştii săi preferați se numără Horațiu Mălăele, Florin Piersic și Sergiu Nicolaescu.