Fenomenul sado-masochismului a luat amploare. Tot mai mulţi români plătesc ca să fie umiliţi

Tot mai mulţi bărbaţi din provincie aleg Bucureştiul, pentru cluburile în care pot avea parte de plăceri sado-masochiste. Jurnaliştii de la Evenimentul Zilei scriu că preţurile pornesc de la 150 de lei şi pot depăşi 1.200 de lei pentru o şedinţă.

24 mai 2015, 17:36
Fenomenul sado-masochismului a luat amploare. Tot mai mulţi români plătesc ca să fie umiliţi

Bucureştiul a devenit în ultimii patru ani oraş de turism sado-maso pentru mulţi străini, dar şi pentru bărbaţi din alte oraşe ale ţării. Jurnaliştii de la Evenimentul Zilei scriu despre studiouri de tortură sexuală amenajate în locuri ferite de ochii publicului larg.

Citeşte şi Poveste adevărată: „Soţul meu nu poate să accepte trecutul meu sexual”

Stăpână, ofer servicii sado maso de calitate sclavilor umili (Exclus sexul). Posed costumaţii, instrumente şi experienţă în domeniu„, astfel sună un anunţ pentru servicii într-un astfel de studio de tortură sexuală, situat în Bucureşti. Anunţurile de sadism sexual se găsesc pe internet sau la rubricile matrimoniale. O lecţie de umilire costă între 150 şi 400 de lei pentru clienţii români, iar pentru sclavii străini între 600 şi 1.200 de lei.

Citeşte şi O cântăreaţă de la noi a fost legată, bătută şi târâtă pe jos FOTO şi VIDEO

Ofer umilire sado de peste zece ani şi de-abia din 2009 am început să accept şi români, în rest am doar străini„, a mărturisit, pentru Evenimentul Zilei, o tânără care lucrează într-un astfel de studio. Fata spune că unul dintre clienţii ei vechi simte plăcere când, în timpul actului, este fotografiat cu mesajul „Stăpâna m-a lăsat fără economii„.

Într-un astfel de loc, sunt folosite instrumente de tortură iar clienţii acceptă să interpreteze şi diferite roluri.

În ţara noastră relaţiile sado maso sunt interzise şi pedepsite doar dacă unul dintre parteneri nu şi-a dat coinsimţământul.