Fericirea în cuplu: Cheia spre o relaţie împlinită

Noi studii dezvăluie că există mici trucuri prin care să te simţi foarte apropiată de iubitul tău şi prin care legătura voastră poate deveni una foarte strânsă.

RomaniaTV.net
08 feb. 2013, 10:50
Fericirea în cuplu: Cheia spre o relaţie împlinită

Si se pare ca nici nu e foarte dificil – nu te gandi ca iti sugeram sa transformi decorul din dormitor intr-unul zen si nici nu-ti vom pregati un set de exercitii de respiratie prin care sa obtii orgasmul mai “usor”!

Pozitia perfecta pentru orgasm

Nu, ne bazam pe un veridic studiu efectuat la Universitatea Washington din Seattle, SUA  care a dezvaluit ca acele cupluri care fac dragoste cel putin de trei ori pe saptamana sunt cele mai fericite – si ne place la nebunie ce auzim, nu-i asa?
 
Singurul gen de barbat care merita sa-ti fie sot

Cercetatorii de la respectiva universitate au intervievat peste 100.000 de oameni si au descoperit ca 40% dintre cuplurile care s-au declarat fericiti impreuna faceau sex in medie de trei sau patru ori saptamanal. Suna grozav.

Si asta nu e tot secretul! Aceeasi statistica releva ca 35% dintre femeile cu viata sexual nemaipomenita si 41% dintre barbatii care se pot lauda cu acelasi lucru dorm… complet dezbracati alaturi de partener.

Dar ne-am luat cu vorba si discutand doar despre sex, am ignorat un ingredient minune al momentelor intime: romantismul – mai exista in cupluri sau nu?

Citeste mai multe despre drumul spre o relatie implinita.