Ferma 2020. Augustin Viziru, prima declaraţie după ce a fost declarat fermierul anului: De când te aştept

Augustin Viziuru este noul câştigător al competiţiei "Ferma. Orăşeni. Vs Săteni". Actorul a luat premiul de 50.000 de euro și titlul de Fermierul Anului.

05 dec. 2020, 16:23
Ferma 2020. Augustin Viziru, prima declaraţie după ce a fost declarat fermierul anului: De când te aştept
Sursa Foto: Pro TV

Ferma 2020. La un pas de a-i lua locul a fost Elena Chiriac, iar pe locul trei s-a clasat Andrei Stoica. Deși nu a fost prezent încă de la începutul competiţiei, Augustin Viziru a reușit să ia marele premiu al ediţiei ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”. Vedeta a dedicat reuşita fiicei sale și le-a mulțumit tuturor celor care au crezut în el.

Ferma 2020. Augustin Viziru, noul câştigător al competiţiei „Ferma. Orăşeni. Vs Săteni”. Anunţul făcut de actor

Augustin a lăudat-o totodată pe Elena Chiriac pentru reuşita pe care a reuşit să o stabiliească şi a susţinut că va împărți banii câștigați (50.000 de euro) cu ea, în mod egal.

”În sezonul acesta singura persoană care nu m-a trădat și a fost alături de mine a fost Elena. (…) Noi amândoi am câștigat trofeul acesta. Când am ajuns în finală, amândoi am fost câștigători. Banii îi împărțim”, a spus Viziru într-un inerviu, la Pro TV.

„A știut că am nevoie de el și a apărut. Trofeul este pentru fetița mea. Tot ce mai contează în viața asta pentru mine este fetița mea, familia mea.

Nu l-am visat niciodată pe tata până acum. Zilele trecute, după orele de muncă, am ieșit afară să mă odihnesc. Am închis ochii și l-am văzut pe tata. Am știut că e alături de mine”, a declarat Augustin Viziru după ce a câștigat premiul.

Cum a reacţionat marele câştigător când a văzut premiul: De când te aştept!

Augustin Viziru a reușit să obțină titlul de Fermierul Anului 2020, dar și marele premiu de 50.000 de euro.

„De când te aștept!”, a fost mesajul lăsat deactor pe rețelele de socializare în dreptul unei imagini în care ține trofeul Fermierul Anului în mâini.

Pe locul doi s-a clasat Elena Chiriac: ”Am avut foarte multe provocări. Au fost lecții. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. M-am acceptat pe mine. Sunt alt om”, a spus concurenta care s-a bucurat sincer pentru victoria aliatului ei.

Citeşte şi: Ferma 2021. Ce se întâmplă cu noul sezon