FERMA 23 SEPTEMBRIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Anna Lesko, în noroi, Anda Adam-la duş VIDEO

FERMA 23 SEPTEMBRIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan au pregătit o provocare inedită pentru concurenții de la fermă

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 10:11
FERMA 23 SEPTEMBRIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Misterioasă și sexy, Anna Lesko a convins deja în Fermă că, vorba unora dintre fermieri, “poate conduce un batalion întreg de bărbați”. Mai mult, Anna s-a dovedit cea mai bună gospodină – capabilă să facă o ciorbă gustoasă din câteva ingrediente – dar rămâne, orice ar face, Anicyka Maya plină de sex appeal. Cel mai recent video de pe contul ei de Tik Tok, video postat și pe Instagram, o prezintă pe Anna sexy… în noroi! Și îi face pe bărbați să ardă în flăcări. 
 
Când a intrat în Fermă, Anna știa deja ce vrea, era conștientă și ce îi va lipsi, dar a ales provocarea:  
”Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”

Anul acesta, în Fermă, au intrat în echipa sătenilor Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton, Gabriel Toader, Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei și George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac, Giulia Nahmany, Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu în echipa orășenilor.Primul concurent eliminat din Fermă – fără permisiunea de a rămâne nici măcar alături de bandiți, este Anisia Gafton. 

FERMA 23 SEPTEMBRIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan au pregătit o provocare inedită pentru concurenții de la fermă, punându-i să formeze echipe de câte doi în urma tragerii la sorți.

În plus, aceștia au fost legați cu o sfoară între ei și au fost nevoiți să se descurce cu activitățile uzuale în această ipostază. Printre echipele formate s-au aflat și Anna Lesko cu George Piștereanu, Anda Adam cu Cezar Ouatu, George Burcea cu Paul Diaconescu.

Una dintre provocările care le-a creat multe bătăi de cap a fost mersul la toaletă. Anna Lesko și George Piștereanu au ales o variantă curajoasă și au mers împreună la WC, așezându-se în așa fel încât să nu se vădă nimic.

Când credeau că sunt pregătiți pentru orice provocare, fermierii au descoperit că surprizele venite de la Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan îi pot șoca.

FERMA 23 SEPTEMBRIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Aseară, fiecare concurent a trebuit să se lege cu o funie de un alt coleg și să învețe să lucreze, să meargă la baie și să doarmă în noile condiții. 

Legați între ei cu o sfoară, Cezar Ouatu și Anda Adam au ales să se îmbrace în costume de baie și să se ajute unul pe altul, timp în care au realizat și un moment artistic amuzant. Au avut, oarecum, noroc, pentru că totul s-a petrecut înăuntru.

Dacă cei doi servitori, Paul și Viviana, se așteptau să fie legați împreună, ceilalți au depins de noroc: au extras, la întâmplare, numărul ”pereche”. Astfel s-au format perechile: Bogdan cu Elena, Andrei cu Ana Maria, Piștereanu cu Anna, George Burcea cu Octavian și Anda cu Cezar.

Momentele spumoase nu au întârziat să apară când George Piștereanu și Anna Lesko au ajuns la baie și au descoperit cum poate muzica să rezolve momentele petrecute în intimitate, iar Ana Maria Ababei a realizat că diferența de înălțime se resimte mai tare când partenerul face duș. 

Atmosfera veselă pare că nu se va menține pe toată durata provocării, în această seară a izbucnit, din nou, un conflict început din prima săptămână, între Elena și Andrei. ”Elena creează tensiuni între noi” sau ”Ești needucată”, vor fi doar o parte dintre replicile acide spuse de Andrei. ”Se vede ce bărbat adevărat ești”, va fi răspunsul Elenei pentru colegul ei care pare că nu îi mai dă pace. Toată situația o va aduce pe Elena la capătul puterilor și o va face să se întrebe despre viitorul ei în competiție: ”Cum să trăiesc în Fermă când toată lumea crede că sunt slabă și răsfățată?!

Proba pentru mâncare va fi o reală provocare pentru perechile care se vor duela pentru un premiu consistent: pastramă de oaie și frigiderul din casă. Rezultatul luptei va reprezenta o premieră în competiție! Despre ce este vorba și cine vor fi protagoniștii, aflăm în această seară. 

Alina, Gabi și Giulia vor avea parte de o misiune extrem de dificilă: trebuie să intre în fermă, cât încă va fi lumină afară, folosindu-se de camuflajul din frunze! Ce recompensă ar putea primi și cum se vor descurca cu această probă, descoperim diseară. 

Ce alt conflict va apărea, cum se vor descurca fermierii cu oile primite, dar și pe cine va alege George Burcea să trimită la duelul de eliminare de mâine seară, aflăm astăzi, de la 22:30, în cea de-a doua ediție a săptămânii din Ferma. Orășeni vs Săteni.