„Ferma Iepuraşilor”, bordelul de lux unde şi sexul oral se face cu prezervativ

"Ferma Iepuraşilor" este un bordel de lux din Carson City, Nevada, unde practică cea mai veche meserie din lume femei din diverse categorii sociale şi de constituţii diferite, pentru toate gusturile.

RomaniaTV.net
05 nov. 2012, 21:58
„Ferma Iepuraşilor”, bordelul de lux unde şi sexul oral se face cu prezervativ

Peste 500 de dame de companie se pun la dispoziţia domnilor bogaţi şi singuri la „Ferma Iepuraşilor”, iar 40 dintre ele sunt angajate permanent. Printre cele care vin să „presteze” aici doar ocazional se numără profesoare sau stewardese, mămici sau studente.

Activitatea casei de toleranţă se desfăşoară în plină legalitate, iar fetele sunt foarte atente cu igiena şi cu sănătatea lor. Chiar şi sexul oral se face cu prezervativ, după cum dezvăluie una dintre cele mai productive angajate, Rita Cosby, mama a doi copii care a început să se prostitueze fiind împinsă de nevoi. Plină de datorii, Rita a produs în primele două săptămâni la bordel peste 20.000 de dolari şi atunci a înţeles că este singura modalitate de a scăpa de toate datoriile pe care le avea. A făcut-o, iar apoi şi-a investit banii în proprietăţi imobiliare. Şi cu toate astea nu a renunţat la jobul ei, care îi aduce şi câteva mii de dolari pe oră, scrie EVZ.

Fetele de la „Ferma Iepuraşilor” merg săptămânal la control ginecologic, pentru a se asigura că nu s-au ales cu vreo boală cu transmitere sexuale. O dată pe lună toată lumea face testul HIV, cu toate că nimeni nu întreţine raporturi sexuale neprotejate.

În urmă cu câteva luni, „Ferma Iepuraşilor” s-a aflat în centrul unui scandal politic, după ce mai mulţi membri ai Serviciilor Secrete au fost acuzaţi că au frecventat bordelul condus de Dennis Hof.

Proprietarul casei de toleranţă îşi alege partenerele de viaţă dintre fetele care lucrează pentru el. Printre ele s-a numărat şi Sunset Thomas, care între timp a devenit vedetă de filme pentru adulţi.