FERMA VEDETELOR 2018 LIVE VIDEO PRO TV: Surpriza lui nea Rață

Cum a fost revederea dintre Duban si Nea Rata dupa conflictul incendiar ce a avut parte in episodul trecut si cine este concurenta care i-a cerut un test de sarcina fermierului?

RomaniaTV.net
21 feb. 2018, 19:33
FERMA VEDETELOR 2018 LIVE VIDEO PRO TV: Surpriza lui nea Rață

FERMA VEDETELOR 2018 LIVE VIDEO PRO TV Majda Aboulumosha este fermierul săptămânii la Ferma vedetelor. După ce au fost la un pas de eliminarea primului concurent și au trecut prin emoțiile primului duel, cei 12 fermierii s-au adunat și au pus osul la treabă pentru a se organiza cât mai bine!

 
Responsabilitatea realizării matinalului i-a activat imediat pe Cosmin Natanticu și Cătălin Neamțu, care s-au pus serios pe treabă: castiguri pentru prezentatori, alegerea cadrelor potrivite, crearea rubricilor speciale și aducerea invitaților pentru a dezbate subiectele arzătoare. Astfel, ei au reușit să pună în scenă niște “producții” de mare succes printre mioare și au realizat un matinal plin de energie și voie bună.

Venirea Monicăi i-a adunat pe toți la masă pentru a o desemna pe Majda ca fermierul săptămânii! Diana a motivat alegerea dincolo de prietenie, iar calitățile ei de gospodină și implicarea o recomandă cu succes pentru această pozițieO să fac tot posibilul să fim în continuare uniți, dar în același timp organizați să construim palatul despre care vorbeam!”, a mărturisit ea în fața tuturor.

Nea Rață s-a lăsat chemat cu cântec de fermierii nerăbdători, însă nu a venit cu mâna goală, ci cu un cocoș care a evadat imediat din fermă. Cearta dintre Andrei Duban și Nea Rață, pornită din lipsa hranei, l-a determinat pe Nea Rață să plece din fermă negru de supărare. Grațiela Duban a fost cea care a reușit să îl calmeze pe Andrei și să îl facă să înțeleagă că tonul face muzica.

Cei 12 concurenți au primit drept răsplată pentru nemulțumirile lor încă 7 oi de care să aibă grijă: “V-am mai adus niște oi ca să nu fie probleme cu mâncarea, domnilor dragă!”, le-a spus nea Pavel.

Are aproape 45 de ani, însă reușește să se mențină la silueta de pe vremea când devenea celebră cu rolul din filmul Gadjo Dilo. Rona Hartner a slăbit 10 kilograme la filmările pentru Ferma Vedetelor, ajungând de nerecunoscut chiar și pentru cei din familie.