FERMA VEDETELOR: Ce au făcut concurenţii când nu ştiau că sunt filmaţi

FERMA VEDETELOR: Au trecut şase săptămâni de când cei 7 concurenţi rămaşi în competiţia Ferma Vedetelor se luptă pentru premiul cel mare. Oboseala acumulată în tot acest timp a început să se resimtă şi în comportamentul şi activităţile concurenţilor. Pentru a se mai destinde puţin, vedetele participante în show au apelat la imaginaţie, iar rezultatul care avea să îi scape de stres a fost unul neaşteptat.

RomaniaTV.net
21 apr. 2015, 10:34

FERMA VEDETELOR: După efortul depus în ultimele şase sătămâni, efortul se simte înzecit, iar concurenţii emisiunii Ferma Vedetelor vor să scape de oboseală prin tehnici care mai de care mai inedite.

FERMA VEDETELOR: Gafe în lanţ la PRO TV. Vedetele de la Fermă apar în ipostaze interzise

Pe lângă relaxarea prin muzică, fermierii şi-au construit propia sală de fitness, denumită Ferma Gym, profitând astfel de copacii din pădure. În afară de bara de tracţiuni, concurenţii şi-au construit şi un leagăn dintr-o scândură şi sfoară, pe care le-au montat în copacul din faţa casei. De asemenea, concurenţii nu renunţă nici la ideea de a face şi yoga în pădure, informează site-ul oficial el emisiunii.

Mai mult decât atât, în episodul din 21 aprilie, fermierii vor avea parte de o mare surpriză. Astfel ei îşi vor revedea foştii concurenţi, alături de care au pornit la drum la începutul show-ului. Totodată, ei vor profita de ocazie şi vor filma şi primul videoclip al emisiunii.

Citeşte şi  FERMA VEDETELOR: Augustin Viziru, bătut măr de Ionuţ Iftimoaie