FERMA VEDETELOR: Cu cine se bate Vica lui Piţurcă la duel

FERMA VEDETELOR: Telespectatorii show-ului de la Pro Tv se pregătesc pentru un nou duel incendiar între concurenţi. La «Ferma Vedetelor» de joi seară, Vica şi-a ales adversarul pentru duel. Nu a fost nici o surpriză în ceea ce priveşte opţiunea fostei balerine, care a ales-o pe Corina Drăgulescu.

10 apr. 2015, 07:05
FERMA VEDETELOR: Cu cine se bate Vica lui Piţurcă la duel

FERMA VEDETELOR: Vica Blochin şi Corina Drăgulescu se vor duela sâmbătă seară în cadrul emisiunii «Ferma Vedetelor» pentru dreptul de a continua în concurs. Cum Doiniţa Oancea este „fermierul săptămânii”şi doamna Mioara Velicu s-a întors în urmă cu două zile în fermă şi nu poate participa la duel, alegerea Vicăi a fost una destul de simplă. Cristina Cioran sau Corina Drăgulescu. Prietenia pe care a legat-o cu Cristina a contat în decizia fostei Balerine de a se lupta cu soţia gimnastului Marian Drăgulescu.

„Sunt două persoane dragi dintre care trebuie să-mi aleg adversarul pentru duel. Una e însă mult mai dragă şi logic nu aş putea să o aleg pe Cristina, pentru că dacă voi rămâne în concurs îmi doresc foarte mult să fiu cu ea şi să continuăm acest proiect împreună. Nu cred că e vreun secret că ea este la «Ferma Vedetelor» un sprijin pentru mine. Mi-ar fi foarte greu fără ea aici. O aleg pe Corina chiar dacă îmi este foarte dragă şi sunt6 conştientă că am un mic avantaj în faţa ei. Singurul plus pentru ea este faptul că îşi poate alege probele”, şi-a motivat Vica Blochina alegerea pentru duelul din această săptămână de la «Ferma Vedetelor», potrivit Click.

Fosta amanta a lui Victor Piturca este una dintre cele 12 vedete care participa timp de 3 luni la emisiunea de pe PRO TV „Ferma Vedetelor”. Blondina a vorbit deschis despre posibilitatea de a face sex in acest context. Chiar daca toata lumea crede ca este invatata cu viata de lux si ca nu ar putea trai ca acum 100 de ani, iata ca Vica Blochina le demonstreaza tuturor ca se poate adapta unor conditii vitrege, la tara. Fosta balerina sustine ca ar fi in stare sa faca orice la ferma, insa nu ar intretine niciodata relatii sexuale aici. Intrebata care ar fi lucrul pe care l-ar evita pe cat posibil in emisiune, Vica a raspuns scurt: „Sex… din pacate!”.

Timp de 3 luni, cele 12 vedete vor trebui sa locuiasca izolate la o ferma, in conditii de acum 100 de ani: fara electricitate, telefoane mobile, mancare sau internet. Insa, provocarile nu se vor rezuma doar la a locui impreuna, cei 12 concurenti vor trebui sa faca fata unor sarcini saptamanale si zilnice care le pot aduce beneficii, iar Iulia Vantur, gazda emisiunii, va fi alaturi de concurenti pentru a lua pulsul locului si a fi alaturi de ei in momentele grele.

«Ferma Vedetelor»: Mioara Velicu s-a întors după două săptămâni

A vrut să plece din cauza probelmelor de sănătate şi a tensiunilor între concurenţi, însă acum în Săptămâna Mare a ales să se întoarcă printre foştii colegi de suferinţă. Vizibil refăcută, cântăreaţa de muzică populară Mioara Velicu a fost primită cu braţele deschise la „Ferma Vedetelor”. Interpreta s-a bucurat de reacţia colegilor mai tineri pe care îi consideră ca şi copiii ei.

„Ferma Vedetelor”: Vor avea cozonaci şi pască pe masa de Paşte

Concurenţii de la „Ferma Vedetelor” vor avea cozonaci şi pască pe masa de Paşte. Mioara velciu s-a întors special la „Ferma Vedetelor” ca să-i răsfeţe pe concurenţi. Mama Mioara, aşa cum au botezat-o concurenţii, le-a pregătit prăjituri cu nucă şi i-a scos din necaz. Toţi au savurat pe nerăsuflate delicioasele bucate şi se pregătesc acum pentru răsfăţul culinar pe care Mioara Velicu l-a promis de sărbători. Artista a venit încărcată cu toate ingredientele necesare pentru a face cozonaci, însă i-a rugat pe concurenţi să nu mănânce din ei decât în ziua de Paşte. „Nu mă aşteptam să mă primească aşa. Reacţia lor a fost fabuloasă. Voi rămâne la fermă câteva zile cu ei”, a spus Mioara Velicu.