FERMA VEDETELOR. Gina Pistol a ales servitorii săptămânii

FERMA VEDETELOR. Şederea lui nea Raţă la "Ferma Vedetelor" i-a determinat pe concurenţi să muncească cu mai mult spor şi să se mobilizeze pentru a face treabă. "Cu nea Raţă ne trezim de dimineaţă", a spus George Vintilă.

07 mai 2015, 11:24
FERMA VEDETELOR. Gina Pistol a ales servitorii săptămânii

FERMA VEDETELOR. Respectul pentru nea Raţă i-a făcut pe fermieri să renunţe la răutăţi şi să se mobilizeze pentru a face o treabă cât mai bună, scrie adevarul.ro. S-au conformat organizării impuse de nea Raţă: fetele au lucrat în bucătărie, iar băieţii au construit un porumbar. Fermierii s-au bucurat când au primit carne adusă la pachet de nea Raţă, iar fetele au pregătit două torturi. Augustin Viziru a fost cel mai fericit când a văzut carnea.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR. Cristina Cioran, jignită în ultimul hal în cadrul show-ului. „Miroşi a fum şi a capră…”

„Am venit după miros! Am apă în gură şi acum când mă gândesc.” Iulia Vântur a fost norocoasă şi a apucat să guste din tortul fetelor, în timp ce concurenţii i-au povestit cât au fost de răsfăţaţi. Propunerile pentru servitorii săptămânii s-au desfăşurat într-o notă amuzantă. Printre cei nominalizaţi au fost: George Vintilă, Roxana Ionescu, Augustin Viziru şi Vica Blochina, însă Gina Pistol a hotărât să îi aleagă pe Vica Blochina şi Augustin Viziru „poate se împrietenesc”.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR. Doiniţa Oancea a lasat o scrisoare controversată înainte să părăsească show-ul FOTO

Busu le-a prezentat starea meteo concurenţilor

Cea mai mare surpriză a zilei a fost vizita lui Florin Busuioc, care le-a povestit despre vreme şi le-a dat cea mai bună veste: se va face frumos afară. Fermierii au fost încântaţi să afle că Florin este implicat direct în „Ferma Vedetelor”, fiind vocea care le spune povestea în fiecare seară. El i-a învăţat să facă un barometru pentru a şti cum e vremea: „De la nea Raţă am învăţat brazdometru şi de la Busu barometru”, a spus Vica Blochina. Concurenţii i-au prezentat lui Busu fiecare colţ din fermă şi i-au făcut cunoştinţă cu toate animalele din ogradă: „Mi s-au părut aparent relaxaţi, dar ei de fapt au nevoie să socializeze şi cu altcineva foarte tare”, a concluzionat prezentatorul.