Fernando Torres, la un pas de TRAGEDIE. Accidentare HORROR în Spania VIDEO

Fernando Torres a fost lovit de Alex Bergantinos și a căzut inconștient pe gazon în minutul 85 al meciului deportivo La Coruna - Atletico Madrid.

03 mart. 2017, 06:18

Fernando Torres a rămas inert pe gazon, iar coechipierii i-au deschis gura şi l-au ajutat să nu-şi înghită limba. Apoi au intervenit medicii, iar după 10 minute Torres a părăsit terenul pe targă şi și-a revenit în ambulanță. A petrecut noaptea la spital, cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral.

Florin Andone, gol decisiv în Spania

„E dificil să vorbim despre fotbal într-un astfel de moment. E prima dată când văd așa ceva pe teren, mi-a fost foarte frică, nu știam ce se întâmplă. Îi doresc o recuperare rapidă”, a spus Florin Andone, atacantul lui Deportivo.

„Am auzit lovitura de pe bancă. Am văzut cum a căzut și ne-am speriat foarte rău. Nu știam dacă zgomotul pe care l-am auzit era produs de o ruptură a gâtului sau de ciocnirea capetelor celor doi jucători. Știu că Fernando e conștient acum, a suferit un traumatism cranio cerebral. Suntem preocupați și agitați după această sperietură. Sperăm să își revină cât mai repede”, a anuţat Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid.

Cosmin Contra, fost jucător la Atletico Madrid, a reacționat imediat pe Twitter după ce a văzut imaginile: „Sper ca ce a pățit Fernando să fie doar o sperietură. Să-ți revii, prietene! Să te vedem curând pe teren”.