Victor Ciutacu, după transferul lui Moldovan: „Spaniolii și-au luat, pe bani de semințe și salariu de debutant, un portar de rezervă titular la echipa lui națională”

Atletico Madrid plătește 800 000 de euro pentru Horațiu Moldovan și portarul român va avea tot 800.000 de euro ca salariu în primul sezon.

21 ian. 2024, 21:59
Victor Ciutacu, după transferul lui Moldovan: „Spaniolii și-au luat, pe bani de semințe și salariu de debutant, un portar de rezervă titular la echipa lui națională”

Victor Ciutacu a avut o reacție dură după ce a aflat că Horațiu Moldovan, portarul celor de la Rapid și titlularul dintre buturile echipei naționale a României, a fost vândut la Atletico Madrid pentru doar 800.000 de euro.

„În toată foiala asta cu marele transfer al lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, liota de autointitulați analiști în fotbal care a invadat posturile tv de sport se ferește să spună un singur, dar cel mai important, lucru. Spaniolii și-au luat, pe bani de semințe și salariu de debutant, un portar de rezervă titular la echipa lui națională.

CUTREMUR în Superliga! Nelu Varga a făcut anunțul oficial: Mandorlini e OUT, Mutu e noul antrenor al CFR Cluj
Pentru că fostul lor portar de rezervă, un croat (bun) care n-a jucat sezonul ăsta, pleacă în Premier League pe o sumă de transfer de trei ori mai mare decât cheltuie ei să-l aducă pe al nostru. Altfel, ce-i drept e drept, odată cu neverosimila calificare la Euro, au început și românii să plece, deocamdată ca rezerve, la niște echipe de fotbal din campionate adevărate.

Dar mi-e teamă că, în afară de Drăgușin și Moldovan, plus eternă excepție Hagi Jr (cât s-o mai plimba și ăl mic pe numele bătrânului), n-o să mai avem mici bucurii d-astea prea curând…” a scris Ciutacu pe Facebook.

Dan Şucu, dat în judecată de Andrei Păunescu. Scandal imens în Giuleşti, de la ce a pornit războiul
Horațiu Moldovan a apărat vineri pentru Rapid în ultimul său meci în Giulești, în duelul cu FC U Craiova, trupa vișinie câștigând în fața oltenilor cu scorul de 4-3.

Portarul va pleca spre Madrid, unde va face vizita medicală și va semna cu Atletico, echipa antrenată de marele Diego Simeone. Atletico Madrid plătește 800 000 de euro pentru Horațiu Moldovan și portarul român va avea tot 800.000 de euro ca salariu în primul sezon.

Salariul va crește până în ultimul an de contract, iar goalkeeperul va obține cinci milioane de euro în patru ani și jumătate la Atletico Madrid.