Fernando Torres o părăseşte pentru a doua oară în carieră pe Atletico Madrid. El Nino a ales o destinaţie exotică

Atacantul spaniol Fernando Torres a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că din sezonul viitor va juca la echipa japoneză Sagan Tosu, penultima clasată din J League după 15 etape.

10 iul. 2018, 08:21
Fernando Torres o părăseşte pentru a doua oară în carieră pe Atletico Madrid. El Nino a ales o destinaţie exotică

„El Nino” se desparte pentru a doua oară de clubul său de suflet, Atletico Madrid, nemulţumit de numărul minutelor în care a fost folosit în ultimul sezon de antrenorul Diego Simeone. „Sagan Tosu a fost printre primele cluburi care s-au arătat interesate de mine. Apreciez insistenţa lor. M-au convins cu proiectul lor sportiv şi cultural„, a explicat Fernando Torres motivele pentru care a ales oferta niponilor.

Fostul atacant al lui Atletico Madrid, Liverpool, Chelsea şi Milan a contribuit la titlul mondial cucerit de Spania în 2010 şi cele europene din 2008 şi 2012.

Fernando Torres a marcat 38 de goluri în 110 meciuri pentru naţionala Spaniei, iar pentru Atletico Madrid şi Liverpool a înscris 82, respectiv 65 de goluri. Totodată, Torres a punctat de zece ori în ultimul său sezon pentru Atletico, în care a cucerit Europa League, după ce câştigase cu Chelsea Liga Campionilor, Europa League şi Cupa Angliei.