Ferrari de 1,2 milioane de euro, distrus de un incendiu violent în Monaco. Cum a încercat un bărbat să stingă flăcările VIDEO

Un model de Ferrari F40 extrem de rar, care valorează 1,2 milioane de euro, a fost cuprins de flăcări uriaşe în oraşul Monte Carlo din Monaco. În momentul în care a văzut focul, un bărbat a încercat să stingă incendiul cu un furtun de la balcon.

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 15:38

Bolidul italian, ce atinge viteze de peste 360 de kilometri pe oră, s-a făcut scrum, iar fumul dens a putut fi văzut de la mai mulţi kilometri în oraş, scrie Daily Mail.

Iată imaginile filmate de un martor cu momentul în care maşina Ferrari F40 a luat foc.

Momentul şocant în care Ferrari-ul a fost distrus de flăcări a fost surprins de un martor. Un bărbat a încercat să stingă focul cu un furtun.

 

Deocamdată nu există informaţii dacă maşina Ferrari a fost condusă înainte de a lua foc. Potrivit sursei citate, nu au existat persoane rănite.

Bolidul distrus flăcări este unul dintre cele 1.311 de modele F40 produse de Ferrari de la sfârşitul anilor ’80 până la începutul anilor ’90, fiind considerate între cele mai rapide maşini din lume.

Iată cum arată un Ferrari F40, evaluat la 1,2 milioane de euro! 

top gear live„top gear live” by decypher the code is licensed under CC BY-SA 2.0