Ferrari făcut praf, după o „liniuţă” cu o Tesla,  bucăți din caroserii împrăştiate zeci de metri pe şosea VIDEO şocant

Când două maşini cu mulţi cai putere se iau la întrecere nu poate fi bine pentru nimeni. Un pensionar de 71 de ani nu a suportat să fie depăşit de o Tesla şi a apăsat acceleraţia, astfel că accidentul a venit inevitabil.

19 dec. 2022, 14:03

Un bolid Ferrari a ajuns ca o Dacie călcată de TIR pe DN 1 după ce s-a luat la întrecere cu o Tesla.  Robert Nicoletti, un pensionar  orgolios de 71 de ani, se afla la volanul maşinii italiene și conducea cu viteză pe Santiago Canyon Road când a pierdut controlul direcției și s-a izbit violent de un SUV Mazda și o Toyota. Primele date spun că Nicoletti ar fi accelerat pentru a evita să fie depășit de o Tesla.  Accidentul s-a produs vineri, lângă orașul Silverado, alarma la poliție fiind dată în jurul orei 15:40.

Ţi se face pielea de găină! Frăţiorul Alexiei, fata cu braţele amputate în accidentul din Paşcani, a fost cel care a găsit mâna surioarei sale între fiarele autocarului

Odată ajunși la fața locului, agenții au găsit o scenă de-a dreptul înforătoare, cu mașini zdrobite, aruncate pe marginea drumului, piese și bucăți din caroserii fiind împrăștiate zeci de metri pe șosea. Impactul a fost atât de puternic, încât Ferrari-ul s-a rupt în două, iar șoferul a fost aruncat din bolid. Medicii l-au declarat decedat la locul accidentului, potrivit Fox News.

Șoferii celorlalte două vehicule au suferit doar răni ușoare, a explicat Anselmo Templado, ofițer al patrulei de autostrăzi din California.

Viteza maxim admisă pe porțiunea unde a avut loc tragedia este de 90 km/oră. Decizia limitării a fost luată la începutul anului, în urma unui șir de accidente mortale.
Valentin Căprariu a dezvăluit ale cui sunt lucrurile luxoase cu care se filmează pe TikTok: „Dacă te dai jos dintr-un Ferrari, oamenii cred că e al tău”

Ferrari-ul lui Tzancă Uraganu, implicat într-un accident în Bragadiru. Fratele său, Miraj Tzunami, se afla în mașină

Accident cu mulţi cai putere, petrecut vineri seară langa Bucureşti. Bolidul de lux al cântărețului de manele Tzancă Uraganu a fost lovit din lateral de o mașină și a ajuns într-un copac, după ce a atins și doua autoturisme parcate.

În automobilul – care nou costă în jur de 300 de mii de euro – era fratele cântărețului, Miraj Tzunami, dar nu se afla la volan. N-a fost ranit nimeni în impact, dar pagubele materiale sunt însemnate.

Scenele s-au derulat în jurul orei 21, în Bragadiru, pe șoseaua Alexandriei. Pe o porțiune de drum drept, bolidul de lux a fost lovit din lateral, de o mașină condusă de un șofer care ar fi încercat să intre în depășire.