Valentin Căprariu a dezvăluit ale cui sunt lucrurile luxoase cu care se filmează pe TikTok: „Dacă te dai jos dintr-un Ferrari, oamenii cred că e al tău”

Valentin Căprariu a dezvăluit ale cui sunt lucrurile luxoase cu care se filmează pe TikTok. Influencerul a adoptat o zonă a extravaganței opulente şi a devenit un fenomen pe reţelele de socializare.

15 nov. 2022, 21:33
Valentin Căprariu a dezvăluit ale cui sunt lucrurile luxoase cu care se filmează pe TikTok: „Dacă te dai jos dintr-un Ferrari, oamenii cred că e al tău”

Valentin Căprariu a dezvăluit ale cui sunt lucrurile luxoase cu care se filmează pe TikTok.  Povestea creatorului de content este una cât se poate de inspirațională. Tânărul este născut în Lugoj, dar a ales să trăiască în Italia de peste un deceniu.

Inițial, acesta a plecat ca șofer pe TIR, meserie pe care a practicat-o timp de 10 ani, până la apariția pandemiei. 2020 a fost și anul în care TikToker-ul s-a apucat serios de treabă pe o platformă pe care a considerat-o ușor puerilă la început. De atunci și până la finele lui 2022, Valentin Căprariu a adunat peste 3.3 milioane de abonați și 63.5 milioane de aprecieri. Veniturile sunt pe măsură, românul având săptămâni cu peste 10.000$ trecuți în cont.

Citeşte şi: VIDEO Victoraş Micula, milionarul Frutty Fresh, aroganţă cu şuncă şi ceapă în avionul privat

Valentin Căprariu a dezvăluit ale cui sunt lucrurile luxoase cu care se filmează pe TikTok

McLaren-ul galben pe care l-ați văzut în clipuri este al lui Călin Donca de la Brașov, e și prietenul meu, am fost să-l vizitez și am făcut niște clipuri. Vorbind despre recuzita din clipuri, avioane, elicoptere și așa mai departe, oamenii când te văd cu ceva, dacă te dai jos dintr-un Ferrari, oamenii cred că e al tău. Oamenii deja își fac o impresie, bună sau rea.

Asta poate să fie o chestie nu tocmai bună, pentru că în cazul meu, oamenii și-au făcut o impresie bună, că sunt un om bogat, am avioane, am elicoptere, am Lamborghini, am Ferrari.

Dar poți să o iei și pe partea rea, pentru că oamenii în modul ăsta își fac și o impresie rea despre tine. În sensul că dacă te văd cu haina ruptă, zic că ești sărac. Nu este OK cazul meu, pentru că eu ce am folosit, am folosit strict pentru clipuri avioane, elicoptere, mașini, doar pentru TikTok.

Pot să zic că sunt ale unui prieten de-ai mei, un prieten foarte bun, un prieten căruia nu mai are rost să îi mai zic numele, că unii dintre noi poate îl cunosc, așa că rămâne anonim. E doar pentru cunoscători, cum se zice!

Îți dai seama că fetele scriu și pe Instagram și pe TikTok, dar nu e vorba numai de fete. Și băieții îmi scriu, nu numai fete. Fetele, îți dai seama, mă gândesc că atunci când văd un băiat cu o mașină nouă deja sar pe el.

Unele fete, nu toate. Să fim sinceri, sunt și fete materialiste, o să se simtă, o să mă înjure, asta este, n-am ce să fac, dar adevărul e ăsta, n-avem ce să zicem!„, a declarat Valentin, pentru Cancan.ro.