FERRARI i-a ales pe cei 499 DE CLIENŢI care vor putea cumpăra noul model Monza. PREŢUL este HALUCINANT

Ferrari a selectat 499 dintre cei mai loiali clienţi ai săi cărora le va oferi şansa de a plăti 1,6 milioane de euro pentru a cumpăra un exemplar din supercarul Monza, a declarat, marţi, directorul de marketing Enrico Galliera, într-un interviu acordat Bloomberg Television.

02 oct. 2018, 16:58
FERRARI i-a ales pe cei 499 DE CLIENŢI care vor putea cumpăra noul model Monza. PREŢUL este HALUCINANT

Monza, cu o caroserie de fibră de carbon şi un motor de 12 cilindri în V care dezvoltă 810 cai putere, este un model capabil să atingă o viteză de 100 de kilometri în mai puţin de trei secunde. Cei care vor să cumpere acest model trebuie să fie deja clienţi Ferrari şi să aibă o relaţie îndelungată cu marca de automobile sportive. Cei 499 de norocoşi pot opta fie pentru modelul cu un singur loc Monza SP1, fie pentru modelul cu două locuri Monza SP2.

„I-am identificat deja pe cei câţiva norocoşi care vor avea posibilitatea de a cumpăra acest model. Fiecare automobil a primit un nume distinct”, a spus Galliera.

Românii BOGAŢI adoră LUXUL LA VOLAN. Ce limuzine şi-au cumpărat în 2017

Monza Sp1 şi Monza Sp2 fac parte din strategia pe cinci ani a noului director general de la Ferrari, Louis Camilleri, care vrea să extindă oferta de supercaruri Ferrari produse în ediţie limitată cu scopul de a creşte marja de profit la peste 38% în 2022.

Galliera a anunţat că Ferrari lucrează deja la o nouă ediţie specială care va urma supercarului Monza. În mod normal, Ferrari are o listă de aşteptare de 12 luni, care pentru cele mai exclusiviste modele, se poate întinde până la 24 de luni.