Românii BOGAŢI adoră LUXUL LA VOLAN. Ce limuzine şi-au cumpărat în 2017

Nu avem autostrăzi şi nici parcări destule, dar asta nu-i împiedică pe milionari să cumpere bolizi extrem de scumpi. Anul acesta s-au cumpărat de trei ori mai multe limuzine faţă de anul trecut.

20 iul. 2017, 11:04
Românii BOGAŢI adoră LUXUL LA VOLAN. Ce limuzine şi-au cumpărat în 2017

Criza economică pare să fi trecut pentru românii bogaţi. Asta după ce în ţară au fost înmatriculate anul acesta 45 de maşini exclusiviste, adică de trei ori mai multe decât anul trecut, scrie wall-street.ro.

Este poate cea mai luxoasă şi scumpă maşină din lume iar, de la începutul anului, patru români au avut banii necesari să o cumpere. Vorbim de Rolls Royce – o limuzină pentru care aceşti români au plătit peste 350.000 de euro.

Ferrari, al treilea brand auto de lux din Romania după numărul de maşini înscrise, şi-a găsit anul acesta patru clienţi români. Alţi pasionaţi de adrenalină şi-au îndreptat privirile spre firma Lamborghini. Patru români şi-au cumpărat anul acesta astfel de bolizi. Preţul pentru aceste modele poate ajunge la cinci chiar 600.000 de euro pentru ediţiile limitate.

Alţi 13 români au scos fiecare câteva sute de mii de euro din buzunar pentru a-şi lua un Bentley. În primele 6 luni ale anului s-au cumpărat de trei ori mai multe maşini Bentley decât în acceaşi perioadă a anului trecut. Brandul este unul dintre preferatele fotbaliştilor de succes, din ţară , dar şi din străinătate.

Maserati rămâne cel mai cautat brand auto de lux din România. De la începutul anului, lunar au fost înmatriculate câte patru maşini noi. În total au fost înscrise 23 de maşini în prima jumătate a anului.