Ferrari prins de radar cu 230 km la oră pe autostradă în România

Şoferul unui Ferrari a rămas fără permis de conducere după ce a fost surprins de radar cu viteză aproape dublă peste limita maximă admisă pe autostradă, în România.

27 iul. 2022, 15:42
Ferrari prins de radar cu 230 km la oră pe autostradă în România

Un Ferrari a fost surprins de radar cu 230 km la oră pe autostradă în România. Şoferul a rămas fără permis şi s-a ales cu o amendă usturătoare. Fiind vorba de depășirea cu peste 70 km/h a limitei legale de viteza, şoferul de Ferrari va primi o amendă din clasa a IV-a de sancțiuni (9-20 de puncte de amendă, respectiv 1.305 Lei – 2.900 Lei). Desigur, amenda se reduce cu 50%, dacă este plătită într-un interval de 15 zile, conform prevederilor Codului Rutier.

Citeşte şi: Vești proaste pentru samsari: ANAF și RAR au luat în vizor „combinatorii” de mașini SH, aduse din străinătate

„Frumos să te regăsești la volanul unei astfel de bijuterii pe patru roți. Autoturismele din această categorie sunt construite pentru a atinge performanțe cu mult peste medie… sute de putere.

Doar un mic detaliu. Ele pot atinge viteze foarte mari, doar că viteza maximă admisă pe autostradă este 130km/h.
De ce? Pentru #Siguranță!

#SiguranțaRutieră pentru tine, pentru mine, pentru noi! Pentru toți cei care conduc pe străzile și drumurile patriei noastre frumoase!

Aceasta este limita! Hashtag-ul de mai sus!
P.S.: Și da, a rămas fără permis de conducere!”, a transmis Poliţia Rutieră.

Citeşte şi: FOTO: Accident grav în Harghita: tractor lovit în plin de un tren cu pasageri