Festivalul de 80.000 lei, cu un singur spectator. Imagini de toată jena de la faţa locului VIDEO

Festivalul Toamnei, organizat cu 80.000 de lei, la Mizil, a atras un singur spectator. Primarul Silviu Negraru dă vina pe frig și pe ploaie și susține că prima seară, atuinci când a fost un singur spectator, nu a fost de eveniment, ci dedicată copiilor de la Casa de Cultură.

07 oct. 2019, 15:34
Festivalul de 80.000 lei, cu un singur spectator. Imagini de toată jena de la faţa locului VIDEO

Imagini care au intrat în posesia ziarului Libertatea arată un artist care susține un recital în fața unui singur spectator, ba, la un moment dat, pleacă și acesta.

Costurile organizării Festivalului Toameni s-au ridicat la 80.000 lei, 18.700 lei din spornsorizări şi 61.300 lei din venituri proprii. „În prima seară, de vineri, au fost, într-adevăr, 6-7 grade, umezeală. În celelalte două zile, au fost câteva zeci de oameni! Domnul primar se ocupă în exclusivitate de eveniment. Ce pot să spun, atât poate Primăria. Acum, 60.000 de lei în plus sau în minus pentru asfaltare, nu cred că rezolvau problema! Cert e că actualul edil a promis în campania din 2016 că nu va cheltui nici un leu de la bugetul local pentru acest Festival.

În 2017 s-a ținut de cuvânt, de anul trecut nu știu ce s-a întâmplat. Are semnat partneriat cu o firmă care plătește artiștii, iar banii se recuperează din închirierea spațiilor către comercianți„, a comentat consilierul local Remus Minea.