Festivalul Saga a blocat traficul din nordul Capitalei. Haos în Bucureşti VIDEO

Traficul din nordul Capitalei este blocat, vineri seară, din cauza restricţiilor de circulaţie pentru organizarea festivalului SAGA.

10 sept. 2021, 19:20
Festivalul Saga a blocat traficul din nordul Capitalei. Haos în Bucureşti VIDEO
Festivalul Saga a blocat traficul din nordul Capitalei. Haos în Bucureşti

Festivalul Saga a blocat traficul din nordul Capitalei. Este haos în Bucureşti, după ce Bulevardul Aerogării este închis în în perioada 10.09.-11.09.2021 și 11.09.-12.09.2021, în intervalul orar 14:00- 05:30,  pe segmentul cuprins între str. Nicolae Caramfil și șos. București – Ploiești.

Festivalul Saga a blocat traficul din nordul Capitalei

Citeşte şi Prima țară din Europa care renunță la toate restricțiile COVID. Oamenii își recapătă de azi viața de dinaintea pandemiei

Din cauza restricţiilor din nordul Capitalei, şoferii care intră în București, merg spre fântâna Miorița și pe Kiseleff. Traficul este blocat  până spre bulevardul Bucureștii Noi și Șoseaua Colentina.

Şoferii au parcurs câţiva kilometri în Liceul Francez și Arcul de Triumf în mai mult de două ore. Valorile ridicate de trafic au fost înregistrate începând cu orele 16:00, pe arterele de intrare/iesire din Bucuresti care care fac legatura cu zona centrala.

Cele mai mari valori de trafic  se înregistrează pe str.Alexandru Șerbănescu, Bd. Nicolae Caramfil, Sos. Bucuresti-Ploiești, Șos. Kiseleff, Bd. Aviatorilor, Calra Griviței, Șos. Colentina, potrivit Hotnews.

Restricțiile de circulație au fost stabilite în Comisia de Circulație de la Primăria Capitalei.

Poliția Rutieră recomandă șoferilor următoarele rute ocolitoare:

Șos. Străulești – str. Băiculești – bd. Poligrafiei – Piața Presei Libere – șos. Kiseleff – Piața Arcul de Triumf – bd. Mareșal Constantin Prezan – bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle;
Șos. Gheorghe Ionescu Șisești – șos. Bucureștii Noi – Calea Griviței – bd. Ion Mihalache – str. Buzești;
Șos. Pipera – șos. Nicolae Caramfil – bd. Beijing – Piața Charles de Gaulle – Piața Arcul de Triumf – Piața Presei Libere – șos. București-Ploiești.

SAGA Festival, alternativa la UNTOLD pentru bucureşteni. Care sunt regulile de acces

Vineri, 10 septembrie, la Romaero, începe SAGA Festival, primul festival de muzică electronică din Bucureşti. Până duminică, 12 septembrie, festivalierii vor avea parte de o experienţă inedită, un concept unic în România, şi se vor bucura de muzica unora dintre cei mai iubiţi artişti internaţionali şi locali.

Accesul în festival se va face vineri şi sâmbătă începând cu ora 16:00, iar duminică începând cu ora 14:00. Pentru a evita aglomeraţia şi a putea avea acces în festival mult mai rapid, participanţii care au peste 18 ani şi un abonament General Access îşi pot ridica în avans brăţările. Cei care prezintă un certificat valid de vaccinare anti COVID-19 sau dovada faptului ca au trecut prin boală vor primi, de asemenea, şi brăţara de verificare COVID necesară pentru a avea acces în festival.

Pentru a facilita întregul proces de verificare şi a obţine preţuri reduse pentru festivalieri la testele COVID, SAGA Festival a încheiat un parteneriat cu Complet Medical.

Citeşte şi În 2021, românii au călătorit aproape la fel de mult ca în 2019. Vânzările de bilete, aproximativ la acelaşi nivel ca înainte de pandemie

Astfel, înainte de a primi brăţările de festival, participanţii vor trebui să:

prezinte un certificat digital de vaccinare anti COVID-19 (cea mai simplă modalitate de a avea acces, prin scanarea QR codului la intrarea in festival)

prezentarea unui test PCR negativ, realizat nu mai devreme de 9 septembrie, astfel încât să poată acoperi întreaga perioadă a festivalului, 10-12 septembrie. Testul PCR are o valabilitate de 72 de ore

prezentarea sau realizarea unui test antigen, la intrarea în festival. Acesta are o valabilitate de 24 de ore

Preţurile pentru testele PCR sau antigen realizate în centrele Complet Medical sunt de 200, respectiv 40 RON.