Fetiță agresată sexual de tatăl vitreg la Călăraşi. Bărbatul îi punea somnifere în lapte

Scene şocante la Călăraşi. Un bărbat de 38 de ani a agresat-o sexual pe fetiţa iubitei sale, în repetate rânduri. Acesta o obliga să bea o cană de lapte în care punea somnifere.

24 nov. 2020, 20:31
Fetiță agresată sexual de tatăl vitreg la Călăraşi. Bărbatul îi punea somnifere în lapte

Fetiţa agresată are doar 12 ani şi le-a povestit totul mamei, bunicii, dar şi unei mătuşi. Din păcate,  niciuna dintre femei n-a sesizat autorităţile. A făcut-o însă chiar victima care, într-o dimineaţă, încă ameţită de la medicamente, a mers singură și le-a spus polițiștilor ce a pățit. Zilele trecute, Eugen P. a fost condamnat la 5 ani de închisoare, însă el a atacat decizia instanţei.

Fetiţă agresată sexual de tatăl vitreg. Ce metode avea bărbatul să profite de micuţă

Femeia are şase copii, dar doar trei dintre ei erau obligaţi să bea în fiecare seară o cană cu lapte: pe victimă şi încă doi fraţi vitregi care dormeau în aceeaşi cameră cu bărbatul. De cele mai multe ori, laptele avea un gust amar pentru că bărbatul uita să mai pună zahăr, dar copiii tot erau forţaţi să bea spunând că sunt vitamine. Cei mici nu puteau să meargă la somn până nu arătau că toate cânile sunt goale.

Într-una dintre seri, auzindu-i că sunt supăraţi, mama lor a gustat şi ea din lapte. „E cheag! Ai pus ceva în el?”, l-a întrebat pe concubin. „N-ai clătit tu cănile cum trebuie, o fi rămas detergent pe ele”, a învinuit-o bărbatul. Dar laptele continua să rămână amar, oricât de temeinic ar fi limpezit de atunci femeia vasele.

Bărbatul fura din somniferele unui bătrân. Ce a făcut mama fetei când a aflat adevărul

Somniferele erau de la un vecin de 82 de ani de care bărbatul avea grijă. Bătrânul avusese o tentativă de suicid în trecut. În schimbul pensiei lunare, îi făcea cumpărăturile şi-i lua de la farmacie reţeta, inclusiv antidepresivele care-l ajutau pe bătrân să doarmă, potrivit Libertatea.

„Dimineața, m-am trezit îmbrăcată și, când am mers la toaletă, am văzut o pată de culoare roz pe chilot. L-am întrebat din nou ce mi-a făcut, iar el mi-a zis la fel, că am visat urât și că el a venit lângă mine, ca să mă liniştească”, declaraţia victimei, din dosarul penal.

Mama fetei a găsit într-o seară uşa încuiată în camera unde dormea Anca şi concubinul şi se auzeau zgomote ciudate. Când femeia l-a întrebat pe iubitul ei dacă s-a întâmplat ceva, acesta a bătut-o cu cablurile. În ziua în care Anca a mers la Poliţie, P. a fost reţinut şi apoi arestat preventiv.

Citeşte şi: O prezentatoare TV a fost agresată sexual în scara blocului: „Când liftul a venit, m-a împins. M-a legat şi mi-a pus cuţitul la gât”