Fetiţa care corespondează cu Traian Băsescu. Ce i-a scris şi ce i-a răspuns şeful statului VIDEO

Lavinia Oniciuc, o elevă din clasa a 8-a de la o şcoală din Botoşani, poartă de aproape patru ani de zile o corespondenţă cu nimeni altul decât preşedintele Traian Băsescu. Ea a dezvăluit la România TV detalii în exclusivitate din schimbul de scrisori pe care îl are cu şeful statului.

RomaniaTV.net
30 dec. 2011, 09:52
Fetiţa care corespondează cu Traian Băsescu. Ce i-a scris şi ce i-a răspuns şeful statului VIDEO

Lavinia a mărturisit la România TV că prima dată când i-a scris lui Traian Băsescu era în clasa a 4-a.  

Prima dată i-am scris că-l admir foarte mult, îl susţin şi sper ca pe viitor să ajung undeva unde este şi dumnealui. Prima scrisoare i-am scris-o în clasa a 4-a. În 2008. Şi nimeni nu credea că o să mi răspundă, nici chiar eu nu am crezut. Părinţii mi-au spus că nu o să-mi scrie că el nu are timp pentru un copil, că are treburi mai importante decât asta„, a povestit fetiţa.

În ciuda scepticismului celor mari, Traian Băsescu i-a răspuns copilului.

„Am primit (răspunsul, n.r.) după  o săptămână sau chiar două. Mi-a trimis o fotografie cu el şi semnătura originală. Mi-a scris să salut oamenii satului, colegii mei, profesorii şi că îmi mulţumeşte că i-am scris„, a mai spus ea.

De atunci şi până acum, Lavinia i-a mai scris lui Traian Băsescu. Iar el i-a răspuns de fiecare dată, prin scrisori oficiale care poartă adresa Administraţiei Prezidenţiale şi semnătura originală a lui Băsescu.

I-am scris apoi în clasa a 5-a când a venit la Botoşani, i-am scris anul acesta, în iunie, pe urmă i-am scris de ziua dumnealui şi ultima dată i-am scris de sărbători. Îmi mulţumeşte de fiecare dată că îi scriu şi că îl susţin„, a povestit Lavinia Oniciuc.

Ea are numai cuvinte de laudă la adresa preşedintelui şi spune că se supără atunci când acesta este criticat.

Fetiţa afirmă că într-o bună zi îşi doreşte să ajungă şi ea politician şi că modelul său este însuşi Traian Băsescu.

Este un om deştept care ştie să conducă bine ţara şi chiar în momente de criză financiară ştie să rezolve problemele„.