Fetiţă de 10 ani, suspectă că ar fi furat un pachet de gumă, dezbrăcată până la piele într-un magazin din Ploieşti. Ce spune paznicul

O fetiță din Ploiești, în vârstă de 10 ani, a fost dezbrăcată într-un supermarket Profi după ce paznicii au suspectat-o că a furat un pachet cu gumă de mestecat.

22 feb. 2018, 13:57
Fetiţă de 10 ani, suspectă că ar fi furat un pachet de gumă, dezbrăcată până la piele într-un magazin din Ploieşti. Ce spune paznicul

Agenta de pază i-a scos geaca, i-a ridicat bluza până la bustieră, totul sub privirile celorlalți clienți din magazine, scrie prahovaeconomica.eu. Fetița era însoțită de bunic, însă acesta nu a putut face nimic pentru a scăpa copila de percheziție.

Citeşte şi Femeia care a ameninţat cu un cuţit o adolescentă într-un autobuz din Ploieşti, internată la psihiatrie

„Copilul meu plânge de nu se mai opreşte. Se uitase mai devreme la un pachet de gumă, l-a luat din raft şi l-a pus înapoi. La ieşirea de la casă, probabil casierul sau altcineva i-a făcut semn acestei angajate.

Mi-a luat copilul pe sus, practic. A dezbrăcat-o de geacă şi i-a ridicat bluza sa o controleze. Adică toţi cei de faţă mi-au văzut copilul pe jumătate dezbrăcat. Evident că nu a găsit nimic nici asupra ei şi nici în ghiozdan. Presupunând că ar fi fost vorba despre un copil care fura, nici atunci nu ar fi trebuit să procedeze astfel. Ar fi trebuit să o tragă într-un colţ, de faţă cu tutorele, să o întrebe frumos, în niciun caz să o percheziţioneze pentru că nu are niciun drept. Este oribil ce s-a întâmplat, nu-mi revin din şoc, iar copilul plânge de atunci de nu o mai pot opri”, a declarat mama fetiței, pentru prahovaeconomica.eu.

La scurt timp după producerea incidentului, bunicul a revenit la magazin pentru a aflat numele angajatei acuzate că i-ar fi bruscat nepoata. Șeful paznicilor din magazin i-ar spus bărbatului că „plătește el terapia copilului”.

Citeşte şi Doi bărbaţi sunt cercetaţi după ce au întreţinut relaţii intime cu o fată de 14 ani

„Nu am de gând să las lucrurile aşa. Am sunat deja la Direcţia pentru Protecţia Copilului Prahova pentru că în mod cert copilul va avea nevoie de consiliere psihologică şi acum merg la secţia 3 de poliţie pentru a depune plângere împotriva celei care mi-a agresat fata”, a explicat femeia.

Șeful magazinului Profi în care a avut loc fapta a declarat că nu are informații despre producerea incidentului.