Fetiţă de 4 ani, supusă la perversiuni. Tânărul acuzat că a profitat de copilă a fost reţinut

Scandal într-o comună din judeţul Timiş, unde un tânăr de 18 ani este acuzat de tatăl unei fetiţe de 4 ani că ar fi încercat să profite de copil. Fetiţa i-a povestit tatălui că băiatul a chemat-o de la joacă să vadă un film, apoi pe întuneric a pipăit-o. Bărbatul a făcut plângere la poliţie.

RomaniaTV.net
04 sept. 2012, 06:40
Fetiţă de 4 ani, supusă la perversiuni. Tânărul acuzat că a profitat de copilă a fost reţinut

Întâmplarea a avut loc în localitatea Pădureni. Fetiţa se juca cu mai mulţi copii în faţa casei tânărului. Sub pretextul că se vor uita la un film, bărbatul a ademenit-o pe micuţă în casă. Tatăl fetei era pe uliţă cu alţi oameni din sat. Când a observat că fetiţa nu mai este cu copiii a început să o caute. Aşa a văzut-o că ieşea din casa tânărului.

De partea cealaltă, rudele tânărului susţin că totul este o invenţie, iar familia fetei nu doreşte decât să profite pentru că tânărul şi fraţii lui s-au întors cu ceva bani din Portugalia, unde au muncit până acum câteva săptămâni.

Între timp, fetiţa a fost dusă la spital pentru analize, iar poliţişti încercă să afle ce s-a întâmplat exact.

„Tatăl unei fetiţe de 4 ani din Pădureni a sesizat Poliţia că un tânăr de 17 ani a săvârşit acte cu caracter obscen asupra minorei”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt IPJ Timis.

În urma diagnosticului medicilor legişti se va stabili dacă tanarul a şi violat-o pe micuţă. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă ani buni după gratii.