Fetiţă de 6 ani, UCISĂ în drum spre şcoală de un ŞMECHER cu BMW. Imagini cu disperarea CUMPLITĂ a familiei

O fetiţă de şase ani din comuna gălăţeană Lieşti a fost accidentată mortal, miercuri, în timp ce se îndrepta spre şcoală, împreună cu o altă fată, de şapte ani. Şmecherul cu BMW care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei.

RomaniaTV.net
14 mai 2014, 10:23
Fetiţă de 6 ani, UCISĂ în drum spre şcoală de un ŞMECHER cu BMW. Imagini cu disperarea CUMPLITĂ a familiei

Tragedia s-a produs miercuri dimineaţă, când, îndreptându-se spre şcoală, cele două fetiţe au fost lovite de un autoturism BMW. Şoferul s-a temut de reacţia rudelor fetelor şi a fugit de la locul accidentului. Cele două copile au fost duse de echipaje SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, unde cea de şase ani a murit, la reanimare.

La aflarea veştii, aproximativ 30 de romi, rude ale victimei, au luat cu asalt spitalul încercând să intre pentru a lua trupul fetei. A fost necesară intervenţia mai multor poliţişti de la Secţia 3, a unui echipaj de jandarmi şi a unuia de la Serviciul de Acţiuni Speciale, pentru calmarea spiritelor.

Citeşte şi Bărbat de 48 de ani, accidentat mortal de un autoturism, în timp ce mergea pe trotuar

Cealaltă fetiţă accidentată se află în afara oricărui pericol, la Spitalul de Pediatrie Galaţi.

Şoferul autoturismului BMW, rom şi el, a fost reţinut la scurt timp şi se află în custodia poliţiştilor de la circulaţie, care au deschis o anchetă.

Citeşte şi O fetiţă de un an de zile şi bunica ei, accidentate de un şofer de 85 de ani VIDEO