Fetiţă de 9 ani, DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ. Poliţiştii au dat-o în urmărire naţională şi în consemn la frontieră

O fetiţă de nouă ani, din Deva, este căutată de poliţişti după ce vineri după-amiază a plecat de la şcoală spre domiciliul surorii sale mai mari, dar nu a mai ajuns la destinaţie şi nici nu s-a întors acasă.

RomaniaTV.net
05 dec. 2014, 21:04
Fetiţă de 9 ani, DISPĂRUTĂ FĂRĂ URMĂ. Poliţiştii au dat-o în urmărire naţională şi în consemn la frontieră

O fetiţă de 9 ani a fost dată de poliţişti în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

După terminarea orelor de curs, în jurul orei 14,00, fetiţa a urcat într-un microbuz maxi-taxi din Cartierul Micro 15 cu intenţia de a se deplasa într-un alt cartier al municipiului, pe Aleea Patriei, unde locuieşte sora sa, în vârstă de 19 ani. După mai bine de patru ore de la plecare, minora nu ajunsese acolo unde şi-a propus şi nici nu s-a întors acasă. Din acest motiv, sora ei mai mare a anunţat Poliţia Deva, care a început operaţiunile de căutare.

„Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi specifice în scopul depistării minorei, însă fără rezultat. Din acest motiv, minora a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, remis vineri AGERPRES.

La momentul dispariţiei, fetiţa de nouă ani era îmbrăcată cu pantaloni de trening de culoare neagră, cu dungi roşii şi roz pe partea exterioară. Purta o bluză de culoare vişinie cu dungi negre şi o geacă de culoare galbenă, cu glugă, prevăzută cu nasturi mari în partea din faţă. În picioare, minora avea o pereche de cizme de culoare neagră, imitaţie de piele.

Fetiţa este de corpolenţă astenică, are o înălţime de 1,20-1,30 m, o greutate de circa 25-30 kilograme, are ochii căprui, părul şaten, tuns până la nivelul umerilor.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.