Fetiţă de clasa a doua îşi terorizează colegii în clasă. Părinţii îngroziţi au instalat camere de supraveghere

Părinţii unor elevi de clasa a doua din Ploieşti susţin că nu-şi mai lasă copiii la ore din cauză că sunt agresaţi de o colegă. Pentru a avea dovezi că sunt agresaţi de colegă, părinţii au instalat camere de supraveghere în clase.

RomaniaTV.net
28 mart. 2014, 14:16
Fetiţă de clasa a doua îşi terorizează colegii în clasă. Părinţii îngroziţi au instalat camere de supraveghere

Scandal într-o şcoală din Ploieşti după ce părinţii a zeci de elevi refuză să-şi mai lase copii la cursuri, din cauza unei colege care îi terorizează. Fata în vârstă de 8 ani este extrem de agresivă. Copiii trec prin clipe de coşmar, iar pentru a avea dovezi că sunt agresaţi, părinţii au instalat camere de supraveghere în clase, potrivit România TV.

Citeşte şi Elevă în comă alcoolică, descoperită în parc de mai mulţi trecători

Cei 29 de elevi de clasa a doua trec prin momente cumplite. Părinţii sunt îngoziţi de felul în care sunt trataţi de o colegă şi spun că nu-i vor mai lăsa la şcoală dacă nu se iau măsuri. Astfel, ea a strangulat un micuţ cu o cravată, în timp ce altuia i-a tăiat părul în faţa a trei cadre didactice. În faţa fetiţei de doar opt ani şi profesorii par neputincioşi.

Citeşte şi Ziua la şcoală, noaptea vedetă în cluburi de manele VIDEO

Părinţii fetei acuzate de violenţă nu au vrut să comenteze situaţia. Ea a mai avut probleme comportamentale şi în trecut, când a fost consiliată de psihologi. De asemenea, eleva nu se află la prima abatere. Ea a mai fost mutată de la o altă şcoală tot din cauza problemelor de comportament. Cazul a ajuns şi în atenţia Inspectoratului Şcolar.