Fetiță de două luni, găsită decedată în Vrancea. A fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă după ce o fetiţă de două luni a decedat, noaptea trecută, la Năneşti, județul Vrancea. Mama bebeluşului a fost cea care a sunat la 112.

02 ian. 2023, 12:04
Fetiță de două luni, găsită decedată în Vrancea. A fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă

Fetiță de două luni, găsită decedată în Vrancea. Poliţiştii din Năneşti, dar şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au intervenit noaptea trecută după ce o femeie a sunat la 112 să ceară ajutor pentru că fetiţa ei de doar două luni nu mai respiră.

Citeşte şi: Nicoleta, fostă miss Adolescenţa 2016, a murit imediat după ce a născut două fetiţe gemene la Maternitatea Giuleşti. Durere cumplită într-o familie la început de an

„În cursul nopţii, în jurul orei 2,00, s-a primit un apel 112 privind decesul unui sugar din comuna Năneşti. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti, dar şi un echipaj de la ambulanţă, iar cadrele medicale au constatat decesul. Din primele verificări efectuate la faţa locului şi în urma examinării sumare a cadavrului fetiţei de două luni, nu au fost constatate urme de violenţă”, a precizat IPJ Vrancea.

Citeşte şi: TICHETE CREŞĂ 2023. Ajutor financiar pentru creşă privată și indemnizație de bunic de 735 lei pe lună. Se aplică din ianuarie 2023

Trupul fetiţei de 2 luni a fost transportat la Secția Anatomie Patologică, în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cauza decesului.