Fetiţă de nouă ani GRAV RĂNITĂ, după ce o anexă gospodărească s-a prăbuşit peste ea

Publicat: Duminică, 09 Iunie 2013 16:56 // Actualizat: Duminică, 09 Iunie 2013 16:56 // Sursa: RTV.net

O fetiţă de nouă ani din Dâmboviţa a fost internată, duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, cu traumatisme cranio-cerebrale, după ce o anexă gospodărească aflată în stare avansată de degradare s-a prăbuşit peste ea.

Incidentul a avut loc în comuna Măneşti, la câţiva metri de locuinţa copilei, primele date ale anchetei indicând că victima s-ar fi jucat în zonă împreună cu doi fraţi, iar construcţia, care aparţine unor vecini, era afectată de ploile din ultimele zile.

"Fetiţa s-a dus acolo şi s-a jucat, a ieşit din casă şi m-am trezit cu ea sub construcţie. Anexa nu e a mea, e a unui vecin, nu ştiu de ce s-a întâmplat aşa, a durat doar un minut. Era o magazie de mâncare, făceau mâncare acolo, nu ştiu ce s-a întâmplat, probabil că de la ploaie, e şi veche. Bine că nu i-a prins şi pe ceilalţi doi copii ai mei, care erau pe aproape. Era şubredă din cauza ploilor anexa gospodărească", a declarat mama fetiţei, potrivit Mediafax.

Părinţii şi vecinii au sărit în ajutorul copilei, după ce au auzit zgomotul provocat de prăbuşirea anexei gospodăreşti, fetiţa fiind transportată cu o maşină personală până la Dragomireşti, de unde a fost preluată de ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte cu leziuni la cap.

"Are un traumatism cranio-cerebral, a fost stabilizată şi urmează să fie investigată medical, va rămâne internată aici la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte", a declarat asistenta echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa.

IPJ Dâmboviţa a început o anchetă în acest caz.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 iul 03:13
...cranio-cerebrale, după ce o anexă gospodărească aflată în stare avansată de degradare s-a prăbuşit peste ea. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
1
EUR
4.7800
RON
18 Feb
noapte 4 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H