Fetiţa de patru ani, dispărută de acasă a fost găsită moartă în râul Cibin

O fetiţă în vârstă de 4 ani, din Sibiu, dispărută duminică de acasă, a fost găsită, luni dimineaţă, de pompieri în râul Cibin. Poliţiştii sibieni au deschis o anchetă în acest caz.

RomaniaTV.net
03 iun. 2012, 17:33
Fetiţa de patru ani, dispărută de acasă a fost găsită moartă în râul Cibin

Va fi deschisă o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele morţii şi cine se face vinovat de disparţia copilului”, a declarat pentru Mediafax Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Fetiţa de patru ani a fost găsită moartă de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu la peste opt kilometri de locul unde se presupune că fetiţa a căzut în râul Cibin, care traversează municipiul Sibiu, printre resturile de vegetaţie.

„În urma operaţiunilor de căutare desfăşurate în cursul acestei dimineţi (luni de dimineaţă – n.r.) de către cadrele ISU Sibiu, fetiţa a fost găsită pe marginea râului Cibin. Aceasta era prinsă în vegetaţia de pe malul râului, decedată”, a declarat Silviu Albişor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Corpul fetiţei de patru ani a fost preluat de medicii Serviciului de Medicină Legală, iar în urma autopsiei va fi stabilită cauza morţii.

Copila a fost dată dispărută de către bunica sa duminică, în jurul orei 17.00, iar căutările Poliţiei şi ale reprezentanţilor ISU s-au desfăşurat, de-a lungul râului Cibin, până în jurul orei 22.00, când operaţiunea a fost întreruptă, fiind reluată luni dimineaţă.

Familia copilului locuieşte în cartierul Turnişor, în zona de colibe, iar  Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a detaşat trei echipaje care au început deja căutarea.