Fetiţa de patru ani din judeţul Braşov, dispărută de acasă luni după-amiază, a fost găsită în viaţă

Fetiţa de patru ani din comuna braşoveană Teliu, care a dispărut de acasă luni după-amiază, fiind căutată de zeci de poliţişti, jandarmi şi localnici, a fost găsită în viaţă, marţi seară, de către un pădurar.

29 mart. 2016, 17:22
Fetiţa de patru ani din judeţul Braşov, dispărută de acasă luni după-amiază, a fost găsită în viaţă

Copilul a fost găsit la peste doi kilometri distanţă de locuinţa sa, în pădurea dintre Teliu şi Budila.

„În urma activităţilor de căutare desfăşurate azi de poliţişti, jandarmi, localnici şi pădurari, sprijiniţi de câini din dotarea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov şi de un elicopter al Inspectoratului General al Aviaţiei, minora a fost găsită în viaţă azi, în jurul orei 18.00, în zona de pădure Drumul Culmii, la aproximativ 4-5 kilometri de locuinţa ei”, potrivit unui comunicat de presă emis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov.

„Minora a fost preluată de o ambulanţă care a transportat-o la spital. Din primele verificări efectuate de personalul medical din ambulanţă a rezultat că minora nu prezintă urme de violenţă sau leziuni”, se mai arată în documentul citat.

O fetiţă de 4 ani din judeţul Braşov a dispărut într-o pădure din apropierea casei. Peste 150 de oameni, poliţişti însoţiţi de câini, jandarmi şi localnici au căutat-o toată noaptea, dar nu reuşiseră să o găsească.

ALERTĂ în judeţul Braşov. O fetiţă a dispărut într-o pădure plină de animale sălbatice FOTO

Dispariţia a fost semnalată de mama fetiţei abia după trei ore. Ea a povestit că fiica ei a mers împreuna cu sora geamănă să ia apă de la un izvor din apropierea unei păduri. Acolo au început să se joace, iar fetiţa a fugit în pădure de unde nu s-a mai întors. Sora sa a mers acasă şi i-a povestit mamei cele întâmplate, iar femeia a hotărât să meargă singură să îşi caute fetiţa. Atunci când a văzut că nu reuşeşte să o găsească a sunat la 112.

Totodată, femeia a povestit că nu este prima dată când fetiţele merg să aducă apă, asta în condiţiile în care pădurea este foarte periculoasă. Acolo se află multe animale sălbatice.