Fetiţă de patru ani, uitată de şofer în autobuzul şcolar. Copila a murit din cauza căldurii

O fetiţă de doar patru ani a murit din cauza căldurii, după ce a fost uitată de şofer în autobuzul care o ducea la grădiniţă. Tragedia s-a petrecut în Ungaria.

16 iun. 2022, 20:10
Fetiţă de patru ani, uitată de şofer în autobuzul şcolar. Copila a murit din cauza căldurii
Fetiţă de patru ani, uitată de şofer în autobuzul şcolar

Fetiţă de patru ani, uitată de şofer în autobuzul şcolar. Micuţa Inez a murit din cauza temperaturilor de peste 50 de grade celsius.

Fetiţă de patru ani, uitată de şofer în autobuzul şcolar. Tragedie în Ungaria

În fiecare zi, micuţa era dusă cu autobuzul la grădiniţă. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca fetiţa să-şi piardă viaţă într-un asemenea mod.

Citeşte şi Doliu imens în presa românească. Un mare jurnalist s-a stins din viață când nimeni nu se aștepta

Se pare că în momentul în care autobuzul a ajuns la destinaţie, şoferul nu a mai verificat să vadă dacă toţi copiii au coborât din mijlocul de transport şi a încuiat uşile, potrivit The Sun.

Conform surselor din anchetă, copila de patru ani ar fi încercat să iasă din autobuz, ba chiar ar fi cerut cu disperare ajutor, însă nimeni nu a auzit-o.

Din cauza căldurii înăbuşitoare, micuţa a cedat. Deşi în autobuz temperatura trecea de 50 de grade, fetiţa era încă în viaţă în momentul în care a fost găsită. A fost transportată de urgenţă la spital, însă, din păcate, după trei zile a murit.

„Mai mult ca sigur, corpul ei a devenit atât de fierbinte încât s-a uscat pentru că a transpirat și a eliminat toată apa din corp”, a declarat pediatrul Orsolya Acs, potrivit Observatornews.ro.

Şoferul de autobuz, un bărbat în vârstă de 56 de ani, a suferit o criză în urma incidentului şi a avut nevoie de tratament psihologic.

Citeşte şi Premieră în România. Femeia căreia i-a fost refuzată internarea într-un spital de stat a câştigat procesul cu Casa de Asigurări