Fetiţă de şase ani, violată într-o casă părăsită din Iaşi. Cum l-au prins poliţiştii pe agresor

O fetiţă de doar şase ani a fost abuzată sexual de un tânăr de 26 de ani. S-a întâmplat în satul Buznea din comuna ieseana Ion Neculce. Tânărul a ademenit-o pe copilă într-o casă părăsită, unde ar fi batjocorit-o. Un localnic l-a fost prins în timp ce întreținea relații sexuale cu minora. Iniţial, agresorul a fugit, dar a fost prins câteva ore mai târziu de localinici şi predat poliţiei. 

RomaniaTV.net
31 oct. 2018, 08:12
Fetiţă de şase ani, violată într-o casă părăsită din Iaşi. Cum l-au prins poliţiştii pe agresor

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel la 112, despre faptul că un bărbat ar fi violat o fetiţă de şase ani. Un bărbat din comuna Ion Neculce i-a alertat pe oamenii legii de comiterea acestei fapte.

Poliţiştii au stabilit că un tanar în varsta de 26 de ani a ademenit o fetiţa de doar sase ani într-o casa părăsită. Acolo ar fi lovit-o pe copila,  apoi a dezbracat-o şi a obligat-o să întreţina cu el relatii intime. Mai mult, după ce a violat-o i-a furat acesteia şi cerceii din urechi.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale.

Bărbatul de 26 de ani a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat instanţei, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Tânărul se află în prezent în arestul IPJ Iaşi.