Fetiţa Elenei Udrea a împlinit 3 ani. Eva Maria a primit cadou o vacanţă la Disneyland Paris FOTO

Fetiţa Elenei Udrea a împlinit 3 ani. Eva Maria a primit, printre alte cadouri, o vacanţă la Disneyland Paris, împreună cu părinţii, dar şi de bunica ei. Fosta blondă de la Cotroceni şi-a dorit foarte mult acest copil şi încearcă să îi ofere tot ce este mai bun.

20 sept. 2021, 18:58
Fetiţa Elenei Udrea a împlinit 3 ani. Eva Maria a primit cadou o vacanţă la Disneyland Paris FOTO
Fetiţa Elenei Udrea a împlinit 3 ani

Fetiţa Elenei Udrea a împlinit 3 ani. Mica blondină cu ochii albaștri i-a transformat cu totul viața fostului politician. A născut-o departe de țară, în Costa Rica, acolo unde fugise ca să scape de pedeapsa definitivă de 6 ani de pușcărie pe care o primise în dosarul „Gala Bute”.

Citeşte şi: Elena Udrea, într-un costum de baie minuscul pe plaja din Mamaia. Blonda a atras toate privirile

Fetiţa Elenei Udrea a împlinit 3 ani

Astăzi, 20 septembrie 2021, Eva Maria a împlinit trei anişori şi a mers în Franţa, la Disneyland Paris pentru a se bucura de persoanele preferate din desenele animate.

Elena Udrea a făcut o postare pe reţelele de socializare, în care i-a transmis un mesaj micuţei şi a postat şi câteva imagini din vacanţă.

La multi ani, fetita mea minunata! Iti urez sa fii sanatoasa, sa fii fericita in fiecare zi, sa ii ai pe mami, pe tati, pe buni si pe toti cei care te iubesc alaturi mereu si sa poti sa faci in viata orice iti vei dori!

Ii multumesc lui Dumnezeu si Maicutei Sfinte in fiecare clipa pentru ca esti in viata mea! Sa nu uiti ca mama te iubeste mereu, cel mai mult pe lume!”, este mesajul scris de Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Elena Udrea construieşte 10.000 de apartamente la Cluj

Potrivit surselor Evz, cuplul Udrea-Alexandrov sunt parteneri în cel mai mare proiect de imobiliare din Cluj.

Astfel, e de menţionat că cel mai mare proiect imobiliar din Europa de Sud-Est, a demarat şi se construieste la Cluj! Consiliul Local Cluj a aprobat PUZ-ul pentru Transilvania Smart City, viitorul mini-oraș, construit pe dealul Borzaș din Municipiul Cluj-Napoca, pe o suprafata de 350.000 mp.

Mall-ul de la TSC va avea 100.000 mp, iar livrările la domiciliu în interiorul acestui megacomplex vor fi efectuate cu ajutorul dronelor. TSC va fi realizat pe un teren de 350.000 mp de pe str. Moș Ion Roată, pe unul dintre dealurile Clujului, în apropiere de Iulius Mall.

Acesta este conceput ca un mic oraș prin care vor circula autobuze electrice, șoferii vor putea vedea direct de pe smartphone care sunt locurile libere de parcare, iar nivelurile de poluare și zgomot vor fi identificate prin senzori.

O telegondolă va lega cartierul de aeroport, dar și de centrul comercial Iulius Mall. Cartierul va avea stații pentru încărcat mașini electrice, concierge și stație pentru drone, cu care vor fi livrate pachete la domiciliu. Proiectul prevede și amenajarea a două lacuri, un amfiteatru în aer liber, spa și piscină interioară și exterioară”.