Fetiţa lui Nicolae Botgros, apariţie de senzaţie alături de mama ei într-un videoclip de sărbători

Anișoara Dabija, interpreta de muzică populară care i-a făcut o fetiţă lui Nicolae Botgros, a lansat un videoclip, de sărbători, în care apare alături de micuţă şi de cei doi băieţi ai ei.

15 ian. 2022, 00:05
Fetiţa lui Nicolae Botgros, apariţie de senzaţie alături de mama ei într-un videoclip de sărbători

Fetiţa lui Nicolae Botgros a apărut în videoclipul melodiei ”Linu-i lin”, care prezintă povestea unei familii fericite. Băieţii artistei sunt topiți după surioara lor în vârstă de patru ani. Din acest cadru, însă, lipseşte tatăl.

Povestea dintre maestrul Nicolae Botgros și cântăreața Anișoara Dabija este una controversată. Dirijorul a devenit tăticul unei fetițe, la 65 ani, pe care a conceput-o cu colega lui de scenă Anișoara Dabija, 38 ani.

Fetiţa lui Nicolae Botgros a apărut dintr-o relaţie extraconjugală

Deşi era căsătorit cu Lidia Bejenaru, Nicolae Botgros și Anișoara Dabija și-au asumat împreună venirea pe lume a fetiței, artistul mărturisind chiar că toată viață și-a dorit și o față.

Citeste si Dezvăluiri tulburătoare ale fiului lui Nicolae Botgros: dirijorul merge de patru ori pe zi la mormântul soţiei sale: „N-ar trebui să se simtă vinovat. A iubit-o până la Ceruri”

Desigur că mi-am dorit o față toată viață mea. Dar, uite că Dumnezeu s-o gândit că am muncit, am făcut lucruri frumoase, și mi-a dat un cadou. Nicoleta este sănătoasă, frumoasă, mă bucur de ea și Dumnezeu să-i dea sănătate. Zi de zi scoate câte un cuvânt nou, ne bucură foarte mult, cel mai mult țopăie pe muzică populară”, mărturisea Nicolae Botgros.

 

Fetiţa lui Nicolae Botgros

Experienţa teribilă pe care Anişoara Dabija a trăit-o cu fostul soţ

Anişoara Dabija are o poveste tulburătoare. A divorțat după 15 ani de căsnicie din cauza bătăilor pe care le încasa de la fostul soț. Iar furia acestuia se răsfrângea nu doar asupra ei, ci şi asupra celor doi băieţi pe care îi aveau împreună.

Cel mai grav moment care m-a făcut să mă îndepărtez de soțul meu a fost că îmi bătea băieții. Am luptat mult timp, era violent și verbal și fizic. Am fost la psihologi. Nu au fost 15 ani de căsnicie pentru că noi trăiam separați cu doi ani înainte de a divorța. Noi eram deja doi vecini, eu cu copiii, el cu doamna cu concubina cu care trăiește acum. Am încercat să rezolvăm această problema împreună la psiholog, dar nu s-a putut. Așa era el, plus alcoolul.

De ce vorbesc tocmai acum? Atunci când ne-am despărțit, am luat copiii și hăinuțele și am plecat din casă, din muncă mea, am plecat pentru că nu se mai putea. Copiii  mei erau atât de fericiți că noi plecăm, regret că nu am avut curajul s-o fac mai înainte.

Atunci eram gata să ies public cu dovezile de la psiholog și de la poliție, pentru că ajunsesem și aici. Atunci, băiatul cel mic mi-a zis plângând să nu spun nimănui că nu vrea să știe colegii de la școală. Atunci am plâns și am închis gură, erau mult mai importanți copiii, că ei să nu sufere, să fie liniștiți” , a povestit Anişoara Dabija la o televiziune locală.

Citeste si Nicolae Botgros suferă după pierderea soţiei. Ce regrete are bărbatul: „A fost și sfadă în casă. Eu am greşit”

Anișoara Dabija a povestit, de asemenea, că fostul soț o șantaja că va face public faptul că avea o relație extraconjugală cu Nicolae Botgros. Însă artista spune că ei nu mai erau soț și soție în momentul în care a rămas însărcinată.

Nicoleta (n.r. fiica lui Nicolae Botgros) a fost cea care mi-a dat curajul să iau această decizie. Când a apărut Nicoleta noi nu mai eram soț și soție, el o avea deja pe doamna cu care trăiește acum. Eu mă străduiesc să nu stric relația băieților cu tatăl lor, ei n-au vrut să-l mai vadă deloc. Eu insist să vorbească cu el”, a mai mărturisit Anișoara Dabija.