Fetiţa Oanei Mizil şi a lui Marian Vanghelie a împlinit opt ani. Cum arată Maria acum: „Este foarte atentă la felul cum se îmbracă!” FOTO

Oana Mizil a vorbit în premieră despre Maria, fiica ei și a lui Marian Vanghelie, care are acum opt ani. Micuţa este pasionată de fashion și sport.

29 aug. 2023, 17:01

Fetiţa Oanei Mizil şi a lui Marian Vanghelie a împlinit opt ani. „Maria este foarte atentă la felul cum se îmbracă, a crescut, este o adevărată domnișorică. Preferă un stil vestimentar cash-ul. Am observant că are un simț al culorilor ceva ieșit din comun. Atunci când ieșim în oraș sau la o petrecere ea îmi alege mie și ei ținuta. Pot spune că am propriul meu stilist vestimentar. Glumesc! Dar îmi place ce face ea acum, așa că o las pe ea să decidă. Ce e drept a crescut cu mine alături, în casă, și moștenește de la mine pasiunea aceasta pentru fashion. Mie mereu mi-au plăcut hainele și să fiu aranjată”, a declarat Oana Mizil pentru Click!.

Citeşte şi: Oana Mizil, despre despărțirea de Marian Vanghelie: „Inima mea nu se închide în fața iubirii cu una, cu două”

Mai mult, micuţa este pasionată şi de gastronomie. „Se pricepe și la gătit, este pasionată de gătit. Ieri a gătit un tort cu ciocolată, în cofetărie. Știe să tempereze ciocolata, a învățat multe pe partea aceasta. Este un copil tare cuminte și isteț”, a mai spus Oana Mizil.

Citeşte şi: Oana Mizil a slăbit 24 de kilograme fără dietă. Bruneta a dezvăluit secretul: „Am citit foarte mult înainte să încep”

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit anul trecut, dar susţin că au rămas în relații bune de dragul fetiței pe care o au împreună. Cei doi nu se află la prima lor separare. În 2015, fostul primar al Sectorului 5 s-ar fi întors la prima lui soție pentru o perioadă de timp, după care s-a împăcat iar cu Oana Mizil.