Oana Mizil a slăbit 24 de kilograme fără dietă. Bruneta a dezvăluit secretul: „Am citit foarte mult înainte să încep”

Oana Mizil a slăbit 24 de kilograme fără dietă. Vedeta a mărturisit că întotdeauna a avut o greutate normală pentru înălțimea ei, oscilând între 49 și 51 de kilograme în tinerețe, dar s-a îngrășat 15 kilograme din cauza unei urticarii acute și a stresului.

28 mart. 2023, 10:19
Oana Mizil a slăbit 24 de kilograme fără dietă. Bruneta a dezvăluit secretul: „Am citit foarte mult înainte să încep”
Oana Mizil a slăbit 24 de kilograme fără dietă

Oana Mizil a slăbit 24 de kilograme fără dietă. În ciuda încercărilor de a urma diete și de a face sport, nu a reușit să scape de kilogramele în plus până când a apelat la ajutorul unui medic nutriționist și a urmat un tratament cu injecții.

Citește și: Cum arată Oana Mizil după despărțirea de Marian Vanghelie! Unde și cu cine a fost suprinsă de paparazzi

Oana Mizil a slăbit 24 de kilograme fără dietă

Oana a povestit că a făcut cercetări ample înainte să înceapă acest tratament și a mers chiar și în Germania pentru a afla mai multe detalii despre acesta. După ce a fost consultată de un medic de boli nutriționiste și diabet, a început tratamentul, care a constat în injecții.

În prima lună, a reușit să slăbească câteva kilograme, iar în 4-5 luni, a dat jos 24 de kilograme. „Nu puteam să dau jos deloc, ținând și diete și făcând și sport. Chiar nu puteam. Eu întotdeaua mâncăm sănătos, așa îmi cresc și copilul. M-am dus la o doctoriță nutriționistă. Împreună cu dânsa am reușit să facem acest tratament cu injecții. Am citit foarte mult înainte să încep, am fost și în Germania ca să mă interesez. Acolo am vorbit și cu un doctor de boli nutriționiste și diabet. M-a controlat, am făcut analize și am văzut că sunt perfect sănătoasă.„, a precizat Oana Mizil, la Antena Stars.

Marian Vanghelie și Oana Mizil și-au spus adio după o relație de zece ani

Marian Vanghelie și Oana Mizil au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste și au devenit și părinții unei fetițe, Maria, care acum are șapte ani. Păreau cei mai fericiți, cu o viață de familie perfectă, însă se pare că lucrurile nu stat chiar așa.

Au fost mereu destul de discreți în ceea ce privește viața personală și au ținut-o departe de ochii curioșilor. Odată cu trecerea timpului, au apărut și problemele în relația de cuplu, iar în cele din urmă cei doi au ajuns la despărțire de curând.

Probabil că relația lor a avut de suferit și mai mult în urma perchezițiilor la domiciliu și a arestului lui Marian Vanghelie.

În vara lui 2021 au avut o altercație fizică, după ce Marian Vanghelie ar fi aflat că Oana a discutat cu un alt politician. Deși în cele din urmă părea că s-au împăcat și au trecut peste acel episod, acum aflăm că, de fapt, relația lor s-a destrămat și mai mult.

Potrivit unor surse, Oana Mizil și-a făcut deja bagajele și a plecat împreună cu fetița și cu mama sa din casa lui Vanghelie. Cei doi nu s-au căsătorit civil, așa că nu a fost nevoie de avocat sau judecător, despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă.