Fetiţa răpită şi ucisă în Dâmboviţa. Legiştii au stabilit cum a murit copila din Gura Şuţii

Date şocante din ancheta crimei din Dâmboviţa. Fetiţa de 11 ani răpită şi ucisă a fost strangulată cu proprile haine, iar presupusul criminal a supus-o unor perversiuni sexuale după ce copila nu mai era în viaţă, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de România TV. Intre timp familia a ridicat sicriul cu trupul Mihaelei de la IML. De asemenea, Politia a descins în apartamentul închiriat de cetăţeanul olandez suspectat de crima. Oamenii legii au ridicat de-acolo prezervative, dar si alte probe ADN care au fost trimise la Institutul National de Criminalistica pentru a fi comparate cu ce au fost găsite la locul faptei, unde zăcea trupul micutei.

23 sept. 2019, 08:41
Fetiţa răpită şi ucisă în Dâmboviţa. Legiştii au stabilit cum a murit copila din Gura Şuţii

Fata de 11 ani din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii care nu s-a mai întors de vineri acasă a fost găsită, duminică, decedată pe un câmp. Corpul fetei de 11 ani prezenta urme de violenţă. Primele concluzii ale legiştilor au stabilit că fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa a murit sugrumată cu pantalonii pe care îi purta în ziua răpirii. De asemenea, pe corpul ei au fost găsite răni provocate de animale. 

Maşina închiriată cu care fetiţa a fost răpită pe drumul de la şcoală către casă a fost verificată de specialişti, fiind prelevate probe.

De asemenea, au avut loc percheziţii într-un apartament din sectorul 2 al Capitalei care ar fi fost închiriat de bărbatul cu cetăţenie olandeză care ar fi răpit-o ţi ucis-o pe fetiţă.

Totodată, imagini cu maşina în care apare şi fetiţa au fost preluate de camerele de supraveghere de la Primăria localităţii.

Principalul suspect în acest caz este un cetăţean olandez în vârstă de 46 de ani, care a părăsit România la bordul unui avion.

România TV a obţinut imagini cu Mihaela, fata de 11 ani din Dâmbovița, în mașina olandezului suspectat că a răpit-o și ucis-o. 

Luni, trupul Adrianei Mihaela Fieraru a fost ridicat de familie şi dus acasă, unde părinţii se pregătesc de înmormântare.

Citeşte şi: Amănunte tulburătoare în cazul fetiţei răpite şi ucise în Dâmboviţa