Fetițele Danei Roba și-au vizitat tatăl în închisoare: „Sunt șocate, nu vor să vorbească. Am chemat un psiholog”. Ce s-a întâmplat acolo

Fetițele Danei Roba și-au vizitat tatăl în închisoare. Nu doar make-up artista este afectată de faptul că soțul ei a încercat s-o omoare, ci și cele două fiice. Chantal și Celine sunt șocate de ceea ce au văzut și nu vor să vorbească cu nimeni, nici cu psihologul adus de mama lor.

07 sept. 2023, 14:45
Fetițele Danei Roba și-au vizitat tatăl în închisoare: „Sunt șocate, nu vor să vorbească. Am chemat un psiholog”. Ce s-a întâmplat acolo
Fetițele Danei Roba și-au vizitat tatăl în închisoare

Fetițele Danei Roba și-au vizitat tatăl în închisoare. Tragedia prin care a trecut make-up artista a șocat o țară întreagă, fiind la un pas de a-și pierde viața. A fost lovită de tatăl fetițelor cu ciocanul și a ajuns în stare gravă la spital. De atunci, este în proces de recuperare și luptă să i se facă dreptate.

Citește și: Povestea emoționantă de iubire dintre Dana Roba și noul ei iubit. S-au reîndrăgostit după 14 ani, în timp ce ea era pe patul de spital

Fetițele Danei Roba și-au vizitat tatăl în închisoare

După ce a ieșit de la tribunal, vedeta a povestit despre întâlnirea fiicelor ei cu Daniel Balaciu. Celine i-a spus mamei tot ce s-a întâmplat și se pare că niciun dintre fetițe nu a vrut să vorbească cu bărbatul, fiind extrem de speriate.

Fetițele au fost la închisoare unde este el, în arest. Pe mine m-a necăjit foarte tare pentru că fetițele sunt șocate de acel moment. Am chemat un psiholog acasă, dar fetițele nu vor să vorbească.

Celine vorbește doar cu mine și mi-a povestit totul. Mi-a spus că nu a vrut să vorbească cu el, că una dintre ele a plâns foarte tare. Nu vor să vorbească cu el, Chantal este foarte închisă în ea și trag greu cuvintele de la ea”, a spus Dana Roba pentru News Vest.

Vedeta a mai dezvăluit că fostul ei partener le-ar fi spus celor două fetițe că ar vrea să aducă o altă mămică în familie. Ele i-au spus mamei discuția, inclusiv că au văzut și fotografii cu „viitoarea mămică”.

Înainte de eveniment, am videoclip pe telefon cum fetițele mi-au spus într-o noapte că tatăl lor le-a pus că vrea să aducă o mamă nouă în familie. Le-a arătat poze cu o mamă nouă.

Pe mine m-a șocat chestia asta. Eu consider că el a vrut să mor ca să aducă o mamă nouă, fără să fie judecat. Cu siguranță este un șoc. Pentru mine nu este un șoc că trăiesc, că mă rog în fiecare zi la Dumnezeu”, a mai dezvăluit Dana Roba.