Povestea emoționantă de iubire dintre Dana Roba și noul ei iubit. S-au reîndrăgostit după 14 ani, în timp ce ea era pe patul de spital

Dana Roba pare să aibă o relație din ce în ce mai serioasă cu noul ei iubit, Beniamin, pe care îl cunoaște de 14 ani.

21 aug. 2023, 23:21
Povestea emoționantă de iubire dintre Dana Roba și noul ei iubit. S-au reîndrăgostit după 14 ani, în timp ce ea era pe patul de spital
Nu este prima dată când Dana Roba și Beniamin formează un cuplu

Dana Roba a trecut prin clipe de groază și a fost la un pas de a-și pierde viața. Cu toate astea, make-up artista a reușit să depășească acest episod traumatic, chiar dacă mai are de parcurs un drum lung până își va reveni complet.

După ce a fost mutilată de soțul ei, vedeta și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat, pe care îl cuoaște de 14 ani și alături de care pare extrem de fericită. Beniamin a dezvăluit mai multe detalii despre povestea lor de dragoste.

Citește și: Nici nu a divorțat de actualul soț și deja se gândește la căsătorie. Dana Roba vrea să facă marele pas alături de noul ei iubit, Beniamin: „El merită să stea la pușcărie și eu merit să îmi refac viața”

Dana Roba și Beniamin au anunțat în urmă cu puțin timp că formează un cuplu, make-up artista dezvăluind că noul ei iubit este cel care a sprijinit-o după ce a fost la un pas de o tragedie.

Beniamin a povestit cum a cunoscut-o pe vedetă. În urmă cu mai mulți ani, cei doi au avut o relație, dar el nu a fost de acord să se pocăiască, așa că au decis să pună punct relației.

„Am cunoscut-o pe Dana când aveam 21 de ani, nu am rămas împreună pentru că ea și-a dorit să mă pocaiesc, iar eu nu înțelegeam ce înseamnă să fii copilul Lui Dumnezeu. Anii au trecut, fiecare și-a văzut de viața lui, în 14 ani nu am mai văzut-o pe Dana niciodată, nici măcar din întâmplare”, a scris Beniamin, pe Facebook.

Șocat de ceea ce i s-a întâmplat vedetei, Beniamin s-a dus imediat să o vadă. De atunci, cei doi au decis să formeze, din nou, un cuplu.

„Când am auzit nenorocirea pe care a trăit-o Dana, am rugat familia să mă lase sa o văd măcar o dată… când am văzut-o m-am reîndrăgostit de ea și i-am jurat ca voi fi alături de ea și că orice ar fi, voi lupta pentru ea. Te iubesc Danutza mea”, a mai scris el.

Citește și: Dana Roba confirmă relația cu Beniamin, la două luni după ce a fost agresată de fostul soț: „Da, este noul meu iubit. M-a cucerit la spital”

Dana Roba își ține mereu fanii la curent, iar de curând a povestit cum s-a simțit când a văzut că a rămas fără păr în urma operației prin care a fost nevoită să treacă.

„Dragele mele vreau să vă spun ceva foarte important. Înainte când trebuia să îmi taie din vârfuri pentru că erau deja despicate și aveam nevoie de 2-3 centimetri să fie tăiați, mereu îi spuneam ‘Nu, te rog, data viitoare’. Îmi părea rău să-mi tai din păr și voiam mereu să îl am lung.

Trebuie să vă mărturisesc că am plâns foarte tare atunci când m-am văzut cheală și am avut un pas foarte mic până să cad în depresie. Ceea ce Dumnezeu nu m-a lăsat, să cad în depresie, dar am plâns foarte tare. Medicul Costea Daniel când m-a văzut că plâng și că eram super terminată din cauza faptului că nu mai aveam păr, nu mă puteam opri din plâns când mă priveam în oglindă, a venit la mine și m-a întrebat ‘De ce plângi? Plângi că nu mai ai păr’ și i-am spus ‘Da’.

‘Dana, dragă, trebuiau să ți se usuce florile pe cimitir astăzi și tu plângi pentru un mic motiv, că nu mai ai păr. Vreau să îți spun ceva, la toamnă vei avea plete, doar că trebuie să crezi și să nu mai plângi’. Când mi-a zis așa parcă mi-a dat o putere și m-a făcut să uit pe moment că nu mai am păr și că o să fie bine. Mi-a fost foarte greu și îmi este foarte greu să mă văd cu părul scurt și să mă afișez așa(…)”, a povestit Dana Roba pe constul ei de Instagram.