Fiat nu va mai produce mașini gri și argintii. Motivul este unul incredibil: Viața trebuie să aibă culoare!

Fiat a luat o decizie radicală - marca italiană va înceta să mai producă mașini gri, una dintre cele mai vândute culori în toată lumea.

27 iun. 2023, 22:31
Fiat nu va mai produce mașini gri și argintii. Motivul este unul incredibil: Viața trebuie să aibă culoare!
Fiat nu va mai produce mașini gri sau argintii

Fiat a anunțat una dintre cele mai curajoase decizii din ultimele decenii. Marca italiană nu va mai produce mașini gri și argintii de orice nuanță, o mișcare considerată irațională de mulți, întrucât este una dintre cele mai vândute culori la nivel mondial.

Citește și: Care e mașina cel mai bine vândută în 2023. A ajuns pe locul 1, după ce anul trecut se afla pe 31

Totuși, Fiat alege să meargă mai departe spre interzicerea acestei alegeri populare, câștigând admirația celorlalți pentru curajul de care compania dă dovadă. Este primul producător din lume care ia o decizie de acest fel. Pentru a-și motiva decizia, reprezentanții companiei au filmat și un video.

Aceștia au arătat cât de frumoasă și colorată este Italia, ceea ce înseamnă că mașinile gri nu au nimic în comun cu asta. Ei susțin că un Fiat trebuie să aibă spiritul italienesc în el, chiar dacă este vândut în SUA, Marea Britanie sau oricare altă țară din lume, chiar dacă în multe dintre acestea griul este opțiunea favorită.

Citește și: „Mr. Bean” neagă calităţile ecologice ale maşinilor electrice. Inginerul Rowan Atkinson aşteaptă apariţia mașinilor cu motor pe hidrogen: „Încep să mă simt tot mai păcălit”

De acum, culorile modelelor Fiat vor fi inspirate de marea, soarele, pământul și cerul Italiei. Mașinile vor avea culori îndrăznețe, care să reflecte ideea că viața trebuie să fie plină de culoare.