Fiecare zi de scandal îngraşă conturile în euro ale Biancăi Drăguşanu. Cât cere pentru o apariţie la TV

Nu trece zi fără să fie pe prima pagină a ziarelor mondene. Bianca Drăguşanu este de câţiva ani în atenţia presei de scandal, care îi analizează fiecare pas şi declaraţie. Toată această mediatizare este însă în favoarea roşcatei. Pentru că numele ei este pe buzele tuturor, fosta blondă a lui Bote a reuşit să semneze în ultimii doi ani contracte de publictate de mii de euro, potrivit click.ro.

17 feb. 2014, 07:53
Fiecare zi de scandal îngraşă conturile în euro ale Biancăi Drăguşanu. Cât cere pentru o apariţie la TV

Strategia folosită de Bianca Drăguşanu pentru a strânge bani fără să facă nimic este foarte simplă. Sare de la un scandal la altul şi astfel în fiecare zi se vorbeşte despre ea, iar fiecare apariţie costă. De atlfel, în ultimii ani, roşcata a adunat în conturi zeci de mii de euro de pe urma proiectelor TV, apariţiilor publice, contractelor de imagine sau afacerilor personale.

Vezi şi: Bianca Drăguşanu REVINE la MAREA DRAGOSTE

Aşa se explică şi faptul că apartamentul în care locuieşte l-a achitat cu banii jos, strânşi în urma prezentărilor de modă. Şi tot datorită contractelor de imagine, roşcata a ajuns să-şi pună extensii gratis, să se bronzeze gratis, să-şi repare dantura, să se îmbrace, să se distreze în club, să se opereze şi să se trateze fără bani.

Inclusiv nunta a fost făcută fără niciun ban din buzunarul Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav. De la rochia de mireasă şi costumul de ginere, şi până la bodyguarzi, totul a fost gratis. Mai mult, Bianca Drăguşanu a semnat un contract de exclusivitate cu un post de televiziune care i-a transmis nunta pentru 10.000 de euro.

CITEŞTE ŞI: Fotografii cu Bianca Drăguşanu şi Victor Slav

Şi divorţul aduce sume importante în contul roşcatei. Pentru o apariţie TV, Bianca cere între 1.000 şi 2.000 de euro.