FIERBE SHOWBIZUL. Mădălina Pamfile ar avea un copil cu un interlop

Mădălina Pamfile s-a trezit personaj principal într-o poveste halucinantă. Fostul iepuras "Playboy" a fost dat în judecată de un deţinut care îşi ispăşeşte în închisoarea din Focşani o pedeapsă pentru furt de fier.

27 dec. 2013, 08:31
FIERBE SHOWBIZUL. Mădălina Pamfile ar avea un copil cu un interlop

Bărbatul susţine că are un copil cu frumoasa brunetă, pe care aceasta refuză să-l recunoască, scrie cancan.ro. Pentru a-i forţa mâna brunetei să-şi asume presupusul copil, hoţul i-a intentat proces de paternitate.

Mădălina Pamfile a spus că habar nu avea de acest proces. Mai mult, ea a declarat că nu îl cunoaşte pe bărbatul care afirmă că i-a fost iubit şi că ar avea un copil cu ea.

„Nu ştiu nimic de treaba asta. M-a dat în judecată? Nici nu îl cunosc”, a spus Mădălina Pamfile. Nici pretinsul său iubit nu a vrut să vorbească despre procesul deschis vedetei.

În rândul deţinuţilor, chemarea în judecată a unei vedete este o practică obişnuită. Cu aceasta ocazie, puşcăriaşii împuşcă doi iepuri deodată: îşi văd în realitate idolul, dar au şi un pretext de a părăsi măcar şi pentru câteva ore penitenciarul ca să meargă la tribunal.