Mădălina Pamfile s-a îngrăşat şi s-a umplut de celulită. Vezi cum a fost fotografiată recent într-un club

Mădălina Pamfile a spus adio siluetei anorexice şi a pus deja câteva kilograme în plus. Bruneta a revenit la greutatea pe care o avea în momentul în care s-a lansat, însă această silueta nu o mai avantajează acum, din cauza celulitei.

10 dec. 2013, 09:58

În urmă cu câteva luni, prietenii Mădalinei Pamfile îşi făceau griji şi se întrebau ce s-a întâmplat cu fosta asistenta TV de a ajuns atât de slabă, speriaţi că mai are puţin şi atinge pragul anorexiei. Ei bine, nu doar că nu a atins acel prag, însă a început să pună la loc kilogramele pierdute.

Recent, Pamfile a revenit pe podium, în prezentările de modă din cluburi. Faţă de ultimele apariţii, unde aducea cu modelele internaţionale, care nu au mai mult de 45-48 de kilograme, acum Madalina nu mai era deloc doar piele şi os. Potrivit cancan.ro, pe lângă asta, celulita se vedea cu ochiul liber, un detaliu deloc de neglijat mai ales pentru fotomodele.

Problema celulitei nu este una nouă pentru fosta asistentă TV. Tânăra a avut mereu de-a face cu acest inconvenient, însă într-o perioadă, atunci când era foarte slabă, nu era la fel de vizibilă. Cel mai probabil totul se întâmplă din cauza alimentaţiei defectuoase şi a lipsei de mişcare fizică.