Fiesta în Centrul Vechi. Vezi cum s-au distrat suporterii spanioli VIDEO

Suporterii spanioli au început încălzirea încă de marţi seară în cluburile din Bucureşti. Îmbrăcaţi cu tricourile echipei favorite, au cântat, s-au distrat şi au făcut pronosticuri. Atmosfera a fost una de carnaval şi, până dimineaţă, nimeni nu s-a gândit la somn.

RomaniaTV.net
09 mai 2012, 07:14
Fiesta în Centrul Vechi. Vezi cum s-au distrat suporterii spanioli VIDEO

Încă de la lăsarea întunericului, străduţele înguste din Centrul Vechi au început să semene cu cele din Barcelona sau Amsterdam. Până dimineaţă, Centrul Vechi a fost cel mai fierbinte loc din Capitală. Au curs râuri de bere pentru spanioli, iar fetele frumoase ale Bucureştiului i-au lăsat cu gura căscată.

Nu credeam că vom fi primiţi atât de bine aici. Fetele sunt frumoase, Centrul Vechi este minunat. Sunt pentru prima dată în România şi cred că o să revin mai des„, a spus un spaniol.

Surprinşi s-au arătat şi românii prezenţi în Centrul Vechi. „Spaniolii sunt foarte populari. E super, nu mă aşteptam, mă aşteptam să fie huligani, dar nu, e super„, a spus un român prezent la fiesta spaniolă din Centrul Vechi.

În toiul distracţiei, suporterii nu au uitat însă că au venit în România pentru a-şi susţine favoriţii şi au început să facă pronosticuri. „Partida va fi câştigată de Athletic, Athletic Club Bilbao va câştiga„, a spus un susţinător spaniol al echipei respective.

Spre dimineaţă, nu doar suporterii au plecat veseli acasă, ci şi patronii care într-o singură noapte au încasat cât într-o lună.