„Fifty Shades of Grey”, cele mai multe premii Zmeura de Aur

Filmul "Fifty Shades of Grey" a obținut sâmbătă, la Palace Theatre din Hollywood, cele mai multe premii Zmeura de Aur, distincții care sunt acordate celor mai slabe reprezentații în lumea filmului, scriu Reuters, DPA și usatoday.com.

28 feb. 2016, 09:39
„Fifty Shades of Grey”, cele mai multe premii Zmeura de Aur

„Fifty Shades of Grey”, bazat pe romanul scriitoarei E.L. James, a fost desemnat filmul cu cel mai slab scenariu, actorii principali din film Jamie Dornan și Dakota Johnson au obținut premiile Zmeura de Aur pentru cel mai slab actor în rol principal și cea mai slabă actriță în rol principal, respectiv cel mai slab duo.

„Fantastic Four” și „Fifty Shades of Grey” au fost desemnate la egalitate câștigătoare la categoria cel mai slab film. Filmul de aventuri SF „Fantastic Four” a fost desemnat și cel mai slab remake, iar regizorul peliculei Josh Trank a luat Zmeura de Aur pentru cel mai slab al regizor.

Nominalizații la Oscar pentru rolurile din „Creed”, respectiv „The Danish Girl”, Sylvester Stallone și Eddie Redmayne au obținut și ei câte un premiu Zmeura de Aur.

Eddie Redmayne a obținut premiul pentru cel mai slab rol secundar masculin pentru reprezentația din „Jupiter Ascending”. Actrița Kaley Cuoco a fost desemnată cea mai slabă actriță în rol secundar pentru rolurile din „Alvin and the Chipmunks 4: Road Chip” și „The Wedding Ringer”. Decernate anual, din 1980, în seara de dinaintea ceremoniei Oscarurilor, premiile Zmeura de Aur sunt stabilite prin votul a 943 de oameni care plătesc o taxă pentru a putea să își exprime votul.

Citeşte şi Cine sunt actriţele care vor juca în continuarea filmului 50 Shades of Grey